How to Disable Assistant-Software van de Camera

How to Disable Assistant-Software van de Camera


De software van de assistent van de camera komt geïnstalleerd op sommige Windows laptops met ingebouwde webcams. U kunt toegang tot uw camera functies, maar wanneer het niet in gebruik op neemt opwaarts waardevolle geheugenbronnen. Uitschakelen van het programma om te maximaliseren van de efficiëntie van de computer en schoon te maken een rommelige taakbalk.

Instructies

1

Als u alleen uitschakelen van de camera assistant software ooit, wilt zodat het weer de volgende tijd die u Windows reboot wordt geopend, sluit u het programma vanaf de taakbalk. Vind de "camera assistant software" icoon in de taakbalk in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "exit" om te sluiten van het programma.

2

Om te voorkomen dat de camera assistent software in de toekomst te beginnen met uw computer, het pictogram van de map Opstarten verwijderen en verwijderen van het programma toestemming uit het hulpprogramma voor systeemconfiguratie. De software van uw camera-assistent mag niet gebruiken voor beide paden, maar check om ervoor te zorgen dat de software wordt geblokkeerd.

3

Klik op de knop 'Start' in Windows XP of de Windows-pictogram in Windows Vista of 7 en open de lijst programma's. Open de map "opstarten". Als de map bevat een pictogram "camera assistant software", vlak tikken daarop en kies "verwijderen".

4

Open het "run" dialoogvenster, gelegen in het startmenu van Windows XP, of de "accessoires" map van Windows Vista of Windows 7. Type "msconfig" zonder de aanhalingstekens, en druk op "enter" (zie referentie 1).

5

Open de "opstarten" tab. Uncheck de doos naast "de software van de assistent van de camera" en klik op "apply" om uw instellingen te bewaren. Herstart uw systeem om ervoor te zorgen dat de software van de camera-assistent niet opstart.

Tips & waarschuwingen

  • Wijzig desgewenst ook andere instellingen in het hulpprogramma voor systeemconfiguratie niet. Veel van de andere programma's in het tabblad Opstarten zijn cruciaal voor Windows om goed te functioneren, en de computer kan niet werken zonder hen.