How to Convert Wav-bestanden naar Mpa

Een golfvorm audio formaat bestand is doorgaans bekend als een WAV-bestand, en werd ontwikkeld als een audio-indeling voor gebruik op PC en IMB besturingssystemen. Een Productactivering is een audio bestanden met de extensie aan MPEG-bestanden die worden gebruikt met Quicktime en andere software van Apple vervaardigd gerelateerde. Een WAV-bestand converteren naar een bestand MPA is gunstig voor degenen die zijn met behulp van een Mac, en moet een WAV te bekijken of te beluisteren, converteren met behulp van een toepassing op de Mac-besturingssysteem.

Instructies

1

De rivier afgelopen MPEG-2 Booster Pack downloaden (zie bronnen). Vóór de aankoop van de toepassing, kunt u het uitproberen met de gratis proefversie downloaden.

2

Installeer de toepassing zodra het klaar is downloaden. De toepassing uw bureaublad zodanig opslaan dat het kan gemakkelijk worden gevonden.

3

Starten van de Audio converteren van de rivier langs de MPEG-2 Booster Pack. Klik op de knop "Bestand toevoegen" aan de bovenkant van de toepassing. Zoek het WAV-bestand dat u wilt omzetten in MPA, en klik op de knop "Openen".

4

Selecteer "MPA - MPEG Layer 2" uit het drop-down menu naast "Audio Type." Klik op de "Browse..." knop aan de onderkant van de toepassing om te bepalen waar de output bestand moet worden geplaatst. Zorg ervoor dat u uw geconverteerde bestand plaatsen in een map die u gemakkelijk kunt vinden.

5

Klik op de "Convert" knop. Uw bestand zal nu uit een WAV-formaat worden omgezet naar een bestand MPA. Eenmaal voltooid, het bestand en testen om ervoor te zorgen dat het goed werkt.