How to Convert MPEG2 naar MP4

Als u sommige MPEG2 video bestanden die u wilt bekijken op een MP4-speler of ander apparaat hebt, moet u uw MPEG2-bestanden te converteren naar MP4-bestanden. MPEG2 naar MP4 conversie kan worden gedaan met video-conversie software, maar een snellere manier is het gebruik van de gratis online bestandsconversie bij Media-Convert. Media-Convert is een gratis website die bestandsconversie voor een grote verscheidenheid van dossierformaten biedt. MPEG2 naar MP4 is een ondersteunde conversie bij Media-Convert en kan gemakkelijk worden gedaan.

Instructies

1

Gebruikt u de webbrowser om naar de website voor Media-Convert. U zult uw MPEG2 naar MP4 conversie volledig op deze website doen, en zul je niet te betalen om het te gebruiken.

2

Selecteer de MPEG2-bestand voor conversie klikt u op "Bladeren" in het "Bestand" gebied. Slechts één bestand kan worden geconverteerd op een moment.

3

Controleer het inputformaat soort op het gebied van de "Input-format" het scherm. Het auto-detectie-gedeelte van de site moet MPEG2 hebt geselecteerd voor de input. Als het MPEG2 niet wordt weergegeven, kunt u klik op het drop-down menu en selecteert u het zelf.

4

Selecteer "MP4" uit het tweede drop-down menu op het gebied van de "Output formaat" van het scherm. U hoeft niet te wijzigingen aanbrengt in de eerste vervolgkeuzelijst.

5

MPEG2 converteren naar MP4 door te klikken op de knop "OK". Het scherm wordt vernieuwd en verandert terwijl het bestand wordt geconverteerd. Wanneer deze voltooid is, verschijnt een nieuw scherm met een downloadlink voor uw nieuwe MP4-bestand. Downloaden naar uw computer.