How to Convert Excel naar Outlook 2007 stationaire

How to Convert Excel naar Outlook 2007 stationaire


Microsoft Outlook is een e-mailclient en persoonlijke informatie managementsoftware die wordt geleverd als een onderdeel van de Microsoft Office-suite van software. Het Microsoft Office softwarepakket omvat ook een spreadsheetprogramma als Microsoft Excel bekend. Hoewel Excel normaal voor de organisatie van de gegevens en berekeningen gebruikt wordt, heeft ook de mogelijkheid om lijsten en grafieken te maken. Excel-bestanden kunnen ook worden gebruikt om Outlook 2007 stationaire bestanden te maken.

Instructies

1

Open het Excel-document dat u wilt converteren naar stationaire. Selecteer het menu "File" en kies de optie "Opslaan als" menu. In het drop-down menu gelegen onder de bestandsnaam van het, kiest u "HTML" voor het bestandstype.

2

Toegang tot de "Start"-menu en klik op de optie "computer". Dubbelklik op "Lokale schijf C:." Open de map "Program Files".

3

Zoek en open de map "Common Files", en binnen die map, open de map "Microsoft Shared". Open de "Stationair" map binnen de map "Microsoft Shared".

4

Uw HTM Excel-bestand opslaat in de map "Stationair". Start de computer opnieuw op nadat u alle vensters hebt gesloten. Uw geconverteerde Excel-bestand zal nu als Outlook 2007 stationaire beschikbaar zijn.