How to Convert een RCA naar een VGA-Connector

Een RCA-kabel omzetten in een VGA-connector met een RCA-naar-VGA adapterkabel. Deze adapterkabel kan worden gebruikt voor een televisie aansluiten op uw computer, zodat het kan worden gebruikt als een externe monitor. Hier vindt u een RCA-naar-VGA converter kabel op vele computer aanbod winkels, of bij online winkels. Het VGA-uiteinde van de kabeladapter kan worden aangesloten op de VGA-poort van uw computer. Het andere uiteinde is verbonden met uw televisie Video Input aansluitingen met gebruikmaking van een RCA Composietvideo-kabel.

Instructies

1

Steek het uiteinde van de VGA van de converter kabel VGA-poort van uw computer. Handleiding van de computer voor de locatie van de VGA-poort, aangezien het van het model om het model variƫren kan.

2

De mannelijke uiteinden van een RCA Composietvideo-kabel aansluiten op de RCA-naar-VGA converter kabel de vrouwelijke RCA-aansluitingen. Overeenkomen met elk van de kabels door kleur voor een goed werkende verbinding.

3

De resterende uiteinde van de RCA-kabel aansluiten op uw televisie "Aux In" aansluitingen. Overeenkomen met de kleuren van de tulpkabel aan op de aansluitingen dienovereenkomstig. Het VGA signaal zal naar behoren worden omgezet in RCA, waarmee de computer vertoningsoutput worden gedetecteerd door uw televisie.