How to Convert ASF naar DivX

ASF is een streaming audio en video-indeling bekend als Advanced Systems Format. Als u een streaming-bestand dat u wilt houden op uw computer bekijkt, kunnen naar een DVD branden of het zetten van uw draagbare apparaat kunt u dat ASF-bestand converteren naar een DivX bestand, een hoge kwaliteit video met een kleine bestandsgrootte. Een video converter programma is vereist te converteren naar DivX ASF. De rivier afgelopen Video Cleaner is een populaire ASF-naar-DivX converter programma in het Downloadcentrum van CNET.

Instructies

1

Download en installeer de rivier afgelopen Video Cleaner naar uw computer (Zie koppeling in bronnen). Het heeft een gratis proefperiode. Nadat het proces is, zal u moeten betalen als u besluit te houden van de software. Ook de DivX Codec te downloaden van de rivier afgelopen site als u nog geen het op uw computer.

2

Laatste Video-schonere rivier op uw computer openen. Klik op "Bestanden toevoegen..." die zich op de werkbalk bevindt. Selecteer de ASF-bestanden die u wilt converteren naar DivX.

3

Kijk voor de uitvoerindeling op het onderste gedeelte van het scherm en klik op de pijl ernaast. Dit zal deze sectie met meer opties uit te breiden. Gebruik de drop-down menu op bestandstype te selecteren "DivX" als uw outputformaat. Audio-en videokwaliteit instellingen onder instellingen van Video en Audio-instellingen aanpassen. De beste resultaten zijn meestal opgeleverd van de standaardinstellingen. De standaardinstellingen zal zijn "Hoge" en niet minder kwaliteit dan de ASF-invoerbestand.

4

Kijk voor "Output Directory" in de buurt van de onderkant van het scherm. Klik op de pijl om uit te breiden voor meer opties. Als u wilt uw geconverteerde DivX-uitvoerbestanden opslaan naar dezelfde locatie op uw computer als de ASF-bestanden, klik enkel de radioknoop door "Opslaan in dezelfde map als het bestand Input." In een andere locatie wilt opslaan, klikt u op "Bladeren". Selecteer de locatie op uw computer waar u de DivX bestand naartoe wilt.

5

Klik op "Convert" om de ASF-naar-DivX-conversie te starten. De kolom "Status" wordt voor elk bestand bijgewerkt als de conversie is voltooid. Klik op "OK" wanneer de conversie summier venster verschijnt zodra de conversie voltooid is. Vervolgens kunt u de nieuwe DivX-bestanden op de locatie die u hebt geselecteerd.