How to Configure twee monitoren te gebruiken met een Laptop

Toevoegen van een tweede monitor aan uw laptop kan sterk verhogen van uw mogelijkheden en dagelijkse productiviteit. De extra schermruimte kan worden gebruikt om uw bureaublad uitbreiden, aanvullende programma's uitvoeren, of handelen als een verlengstuk van uw eerste monitor voor afspelen van media en gaming. Moderne besturingssystemen maken het opzetten van een tweede monitor een snel en pijnloos proces dat duurt slechts enkele minuten om te leren.

Instructies

PC Laptops

1

Schakel uw laptop. Uw tweede monitor aansluiten op de DVI- of VGA-poort van de laptop en de monitor aansluiten op een stopcontact macht. Uw computer kan onmiddellijk een melding dat er nieuwe hardware is gevonden. Als u deze melding niet ontvangt, opnieuw de laptop waardoor alle snoeren aangesloten.

2

Klik op de "Display Settings" in het "Nieuw beeldscherm gevonden" venster om de instellingen voor uw nieuwe monitor te passen. Afhankelijk van het doel van de tweede monitor kunt u verschillende instellingen in dit menu. Wilt u de weergave van uw hoofdbeeldscherm dupliceren Selecteer "Duplicate mijn bureaublad op alle Displays". Als u wenst te gebruiken van de nieuwe monitor als verlengstuk van uw bureaublad, kiest u "Toon verschillende delen van mijn bureaublad op elk beeldscherm."

3

De juiste rangschikking voor uw nieuwe monitor te selecteren. U wordt getoond een venster waarmee u uw beeldschermen als "1" en "2". U kan klikken en slepen op de velden van de weergave naar het schik ze op de wijze die zij zal worden fysiek ingesteld. Zodra u hebt bepaald de optimale plaatsing van de beeldschermen klikt u op "Apply" en vervolgens op "OK" als uw wijzigingen wilt opslaan. Uw nieuwe monitor moet nu optreden als verlengstuk van uw originele bureaublad.

Macintosh-Laptops

4

Sluit het tweede beeldscherm aan op de laptop van de externe weergavepoort. U wellicht voor de aankoop van een convertor DVI voor niet-Macintosh displays aansluiten op de laptop.

5

Open het "Preferences" menu en selecteer "Analyse Displays."

6

Toestaan dat de computer de rest te automatiseren. Zodra alles verwerkt, moet uw monitor beginnen meteen aan de slag. Alle configuratiewijzigingen die u wenst te maken zullen toegankelijk zijn via het deelvenster Voorkeuren onder "Display."

Tips & waarschuwingen

  • U kunt terugkeren naar de weergave instellingenmenu aan uw tweede monitor op elk gewenst moment aanpassen via het Menu Start, kies vervolgens "Control Panel". Selecteer "Voorkomen en Personalization" en kies "Aanpassen schermresolutie." Deze snelkoppeling kan ook worden gebruikt als uw laptop niet te leiden van het venster "Nieuw beeldscherm gevonden".