How to Clear HP D2445 Printer Buffers hoe

How to Clear HP D2445 Printer Buffers hoe


Als u afdruktaken naar uw HP D2445 printer sturen, die banen gaan in een buffer en hun beurt wachten om te worden verwerkt. Als u later ontdekken dat u niet hoeft af te drukken van de gehele taak, kunt u de onbedrukte pagina's annuleren door te schakelen van de buffer op de D2445. Dit bespaart u geld, papier en inkt. Hoewel de pagina's die hebben al in de wachtrij is geplaatst blijven zal om af te drukken, zal de resterende pagina's niet.

Instructies

1

Meld u aan bij uw computer en klik op de "Start" knop. Kies 'Configuratiescherm' in het menu.

2

Dubbelklik op het pictogram 'Printers en faxen' en kies de HP D2445 printer uit de lijst. Dubbelklik op de printer om te zien van de lijst met taken naar de printer spoolen.

3

Klik met de rechtermuisknop op elk van de banen en kies "Annuleren" in het drop-down menu. Dit annuleert alle pagina's die niet nog in de wachtrij naar de printer geplaatst hebben.

4

Druk op de power-knop op de D2445 het afsluiten, dan Verwijder het netsnoer en laat het unplugged gedurende ten minste twee minuten. Vervang het netsnoer en zet de printer weer aan. Dit stelt opnieuw in de printer en alle overige pagina's van de buffer wordt gewist.