How to Change Post titel tot en met H1 in proefschrift

Wijzig post titels tot en met "H1" in de WordPress "Proefschrift" thema om aan te duiden op het belang van uw titels zoeken robots van zoekmachines die crawlen op Internet, ranking websites en blogs. Aangezien zoekrobots zijn niet menselijk en niet als subjectieve meningen, vertrouwen ze op aanwijzingen van Web-ontwikkelaars en bloggers catalogus van belangrijke inhoud te identificeren. De "H1" tag geeft een eerste niveau-header, dat wil zeggen de belangrijkste klasse van informatie die een blog kan hebben. Veranderen van posttitels in de Thesis thema is niet moeilijk en kan worden gedaan in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Start uw webbrowser en meld u aan bij uw WordPress dashboard. Scroll naar beneden naar het deelvenster Vormgeving en kies "Editor."

2

Selecteer het bestand "single.php", waarmee de sjabloon die wordt gebruikt voor elke post in uw blog. Zoek de regel in het bestand dat op dit lijkt:

< h3 ><? php the_title();? >< / h3 >

3

Verandering de HTML tags rond het titelkenmerk tot en met "< h1 >" en "< / h1 >." Als er geen tags op dit moment worden gebruikt, de openende en sluitende tags van de "H1" rond de titel toevoegen. Zorg ervoor dat u usean openen "< h1 >" tag en een afsluiting "< / h1 >" tag op het einde van de lijn; anders wordt uw hele post als een eerste niveau koptekst weergegeven.