How to Cache van externe Javascript

How to Cache van externe Javascript


Wanneer een webbrowser wordt geladen een nieuwe website, downloaden het van bestanden naar een lokale cache. De webbrowser kan vervolgens snel toegang tot bestanden vanuit de lokale cache in plaats van hetzelfde bestand tweemaal redownloading. Als u uw eigen website hebt, kunt u bepalen hoe webbrowsers bestanden cache door een bestand genaamd ".htaccess" in de rootdirectory van uw site te maken. Dit bestand kunt definiƫren in het voorgeheugen onderbrengende gedrag. Bijvoorbeeld, kunt u forceren als u browsers wilt cachebestanden externe naar uw site, zoals Javascript-bestanden. Dit kan de prestaties verbeteren via trage netwerkverbindingen.

Instructies

1

Toegang tot uw website met behulp van een File Transfer Protocol-client. Open het clientprogramma en een nieuwe verbinding maken. Voer het adres van uw website, uw gebruikersnaam en wachtwoord. Druk op de knop "Verbinden" verbinding maken met uw site. De FTP-client zal een lijst van de root-directory op uw website publiceren.

2

Met de rechtermuisknop op een lege plek in de lijst. Er wordt een menu weergegeven.

3

Selecteer "Nieuw bestand" in het menu. Typ in de naam ".htaccess".

4

Met de rechtermuisknop op de ".htaccess" bestand en selecteer 'Bewerken'. De ".htaccess" bestand wordt geopend in de wanprestatie teksteditor voor uw systeem.

5

Typ de volgende instructie in de ".htaccess" bestand en sla het bestand.

Header instellen Cache-Control 'publiek'

De FTP-client selecteert, wordt het bestand op de website. Deze instructie zorgt ervoor dat webbrowsers kunnen bepaalde bestanden, zoals externe Javascript-bestanden in de cache.