How to Build een USB High Speed antenne schotel

Een parabolische reflector verbetert de signaalsterkte van een Wi-Fi antenne door te focussen op de draadloze transmissies op een manier die de antenne zelf niet. Het bouwen van een snelle, USB Wi-Fi parabolische antenne met behulp van een schotelantenne verworven via een satelliet winkel. Een paar leveringen uit een hobby winkel of elektronica winkel zal ook nodig zijn, maar geen speciaal gereedschap--net die gevonden in de meeste huishoudens zal volstaan. De USB-antenne schotel zorgt voor een draagbaar apparaat, zoals een laptop, met een verbeterde toegang tot een draadloos thuisnetwerk-- of zelfs een die blokken weg is.

Instructies

1

Leg een vel van krant op een werkvlak. Plaats de schotelantenne face-down op de krant. Meet de breedte van de schotel. Maak een stip op het halverwege merk met de vet-potlood.

2

Meet de hoogte van de schotel. Maak een stip op het halverwege merk met de vet-potlood.

3

Triangulate de twee stippen om te zoeken van het centrum van de schotel. Maak een stip in het midden met de vet-potlood.

4

Boor een gat door het midden met de draagbare boor. Uitvoeren van de boor bits rond de binnenkant randen van het gat om het naar beneden glad te maken. Soepele de binnenkant randen een beetje meer met behulp van het ruw schuurpapier.

5

Duw het uiteinde van de USB 2.0 Wi-Fi adapter in het gat. Blijven duwen totdat de onderkant van de Wi-Fi USB-adapter slechts een duim of zo uit het gat is.

6

Het toepassen van lijmen lijm aan de zijkanten van de USB 2.0 Wi-Fi adapter indien het voldoet aan de zijkanten van de schotel. De adapter op zijn plaats houden gedurende twee minuten zodat de lijm lijmen kan houden. Vrijgeven van de adapter en laat de bonding lijm set voor een extra zes uren.

7

Steek het ene uiteinde van de USB 2.0 extender kabel in de bodem van de USB-poort van de USB 2.0 W-Fi adapter. Sluit het andere uiteinde aan op een USB 2.0-poort op een laptop.

8

Doel van de voorkant van de USB-high-speed antenne schotel die u hebt gemaakt in de richting van de zender voor uw draadloze thuisnetwerk bevinden, of in de algemene richting van een draadloos netwerk dat u wenst te verwerven--bijvoorbeeld een gratis Wi-Fi netwerk geboden door een winkel of shop een paar straten verderop.