How to Build een sitesjabloon voor Master PHP die via het Web

How to Build een sitesjabloon voor Master PHP die via het Web


PHP is een code van de dynamische taal voor het Web die samenwerkt met een database gegevens ophalen en het dienovereenkomstig te plaatsen binnen een PHP hoofdsjabloon of thema. WordPress, een populaire blogging platform en microcontent-management systeem, maakt gebruik van deze soorten master PHP sjablonen, maar vaak vereist dure software en technische know-how master PHP thema's voor het maken. U kunt echter uw eigen hoofdsjabloon PHP bouwen op het Web zonder dure software of ontwikkeling kennis.

Instructies

1

Bezoek de "WordPress Theme Generator" link hieronder om te beginnen met het opbouwen van uw PHP-gebaseerde hoofdsjabloon.

2How to Build een sitesjabloon voor Master PHP die via het Web


Klik op het gekleurde vakje onder "De naam van de Site" aan de linkerzijde om de kleur van de naam van uw site als u wilt dat alleen de tekst in de koptekst van uw sjabloon. Kleur keuzes zijn ontelbaar. Als u een logo of banner die u wilt uploaden, u een URL voor het opgeven kunt (Opmerking: het moet op een toegankelijke server te werken). Verwijzen naar de afbeelding hier voor een weergave van de besturingselementen van de WordPress themagenerator.

3

Typ de naam van uw site in het tekstveld naast de besturingselementen voor kleur in het gedeelte "De naam van de Site". Als u een logo of afbeelding kunt u dit leeg laten.

4

Klik op het drop-down menu in de volgende sectie met het label "Lichaamsgrootte." U kunt kiezen uit 750px, 950px, 984px, 100%, of maak een aangepaste breedte. De instelling van de 100% zal strek uw sjabloon op de breedte van elke monitor en ongewenste gevolgen kan hebben.

5

Klik op het drop-down menu in de volgende sectie met het label "Sidebar locatie." Stel uw zijbalk locatie en grootte. Dit is helemaal aan jou hoe je dit instelt. Alleen overwegen uw algemene lay-out en ervoor te zorgen dat alles mooi elkaar zal passen.

6

De "Derde kolom"-sectie overslaan, tenzij je echt nodig een derde kolom hebt. Als u nodig hebt die kunt u hier instellen.

7

Klik op het drop-down menu in de volgende sectie met het label"Menu lay-out' en kies uw menu lay-out. U kunt kiezen uit tabs over de top, inline met pagina's en categorieën samen die zal verschijnen in de zijbalk, originele die zal scheiden van uw pagina's en categorieën in de zijbalk, of een combinatie waaruit u pagina's in lusjes en categorieën in de zijbalk.

8

Configureer uw fundamentele algemene regeling in de volgende sectie. Kies uit de achtergrondpatronen, kleuren en randen totdat u tevreden van uw sjabloon. Ik beveel gewoon rond te spelen met deze sectie, het is duidelijk.

9

Configureer uw tekst regeling en de kleuren in de volgende sectie. Nogmaals aanbevelen ik dat u met de instelling speelt totdat u tevreden bent. Dit zijn ook vanzelfsprekend instellingen. Vergeet niet om te controleren of uw links opvallen en uw tekst gemakkelijk wordt gelezen (zelfs door potentieel kleurenblind mensen, want er meer van ons zijn dan u weten).

10

Klik in de vervolgkeuzelijst in de sectie met het label "Tag Cloud." Geef aan of u wenst een tag cloud. Zie de afbeelding hier voor een voorbeeld tag cloud hoffelijkheid van Wikipedia.

11

Klik in de vervolgkeuzelijst in de sectie met het label "Archief & amp; Zoeken"en selecteer of u wilt volledige berichten of fragmenten van posten op archief-en zoekpagina wilt weergeven.

12

Klik in de vervolgkeuzelijst in de sectie met het label distributie"en uw auteursrecht instellen. U kunt kiezen uit de Creative Commons of volledige auteursrecht.

13

Klik op "Save" onderaan. Selecteer download "ZIP themabestand" vanaf de bovenkant van het venster waar uw voorbeeld was na het raken van opslaan. Ervoor kiezen om het bestand op de standaardlocatie voor opslaan.

14

Pak het bestand door te dubbelklikken op het. Het zal plaats een map waar het zip-bestand is. Die map kopieert naar de map van uw thema's op uw WordPress-installatie (meestal public_html/wp-content/themes attractiepark) en uploaden naar uw server. Als u niet alle FTP-clientsoftware hoeft kunt u vrije software op de onderstaande link voor het label van FileZilla.

Tips & waarschuwingen

  • Met behulp van een logo in plaats van alleen de naam van een site geeft uw sjabloon individualiteit en smeerbare branding.