How to Build een Microsoft Cluster

Een Microsoft cluster is een groepering van gegevens gebruikte via een groot systeem of netwerk. Een cluster is gemaakt om gemakkelijk toegang te verlenen. Het biedt ook een back-up naar informatie, want hoewel een cluster deel van een grotere database uitmaakt, mochten de Microsoft cluster crash, zou het niet schadelijk voor de rest van de bronnen in de database.

Instructies

1

Selecteer de knop "Start" op het bureaublad en selecteer "Alle programma's." Klik in de lijst van programma's op "Systeembeheer" gevolgd door "Clusterbeheer." Het cluster configuratievenster wordt nu geopend.

2

Klik op de "Next" knop zodra de Welkom pagina wordt geladen, en vervolgens type in het URL-domein naam voor het specifieke netwerk, evenals wat u zou willen titel van de Microsoft cluster. Klik op "Volgende" opnieuw. Dit zal de oprichting en installatie-opties van clusters. 'Typische installatie' en 'Aangepaste installatie' getoond. 'Aangepaste installatie' kunt u kiezen wat is inbegrepen, terwijl 'Typische installatie' omvat alles wat nodig is om de Microsoft cluster te maken. 'Typische installatie' wordt aanbevolen.

3

Typ het adres voor de belangrijkste clusterserver en klik op de knop "Volgende". Nu Voer een gebruikersnaam en wachtwoord. Bepaal zelf welk stuurprogramma waar u wilt dat de Microsoft cluster kan worden gemaakt en klik op "Volgende". Windows scant de bestuurder om te bepalen of er voldoende beschikbare geheugenruimte maken van het cluster. Als er is, zal het cluster automatisch worden aangemaakt. Als dit niet het geval is, wordt u gevraagd over het gebrek aan ruimte en het cluster niet worden aangemaakt.