How to Build een goedkope & gemakkelijk PC

How to Build een goedkope & gemakkelijk PC


Bouwen van uw eigen PC is altijd een manier om te winnen van absolute controle over de onderdelen en de capaciteit van uw computersysteem. Door het selecteren van elke individuele component, kunt u een systeem vrij is van knelpunten, waarmee de prestaties die u zoekt. Terwijl de meeste bouwt doel naar specifieke behoeften, bijvoorbeeld bureaublad afbeeldingen gebruiken of gaming, veel builds zijn gericht op een goedkope en gemakkelijk-aan-assembleert PC staat een breed scala van toepassingen te maken.

Instructies

1

Een Antistatische polsband hechten aan uw pols en clip van het einde van de band op een metalen oppervlak Voorkom beschadiging van statische ontlading van uw lichaam tijdens het installatieproces.

2

Verwijder de mid tower case cover door het verwijderen van de schroeven beveiligen de cover op de zaak met een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier. Het gevaldekking van het glijden en open de aanvraag voor toegang tot de zaak interieur.

3

Verwijder de dunne metalen I/O schild die betrekking hebben op het gat in de achterkant van de zaak waar het moederbord I/O poorten uit te breiden. Verwijder de cover top 5 1/4 inch bay station aan de voorkant van het geval. Plaats de I/O schild uit het moederbord in de ruimte, gemaakt door het verwijderen van het geval I/O schild. Hiermee lijnt u de kleine richel rond het schild met het gat van binnen het geval. De richel duw door het gat, totdat het schild geleider vastklikt.

4

Koppel de voeding in de PC behuizing. Schakel de voeding op de kleine richel in de zaak tegen de voeding ontluchting gat in de achterkant van het geval. Hiermee lijnt u de vier montagegaten in het geval met de vier schroefgaten in de voeding. Beveilig de voeding in plaats met behulp van schroeven van de zaak.

5

Plaats het moederbord op een plat oppervlak bovenop een antistatische mat.

6

Installeer de CPU op het moederbord door trekken de hendel naast de CPU socket omhoog, ontsluiting van de aansluiting. Verwijder de afschermlaag van de CPU-socket. Draait de CPU zodat de pijlen op zowel de CPU en de CPU socket worden uitgelijnd. Plaats de CPU in de aansluiting en de Trek de hendel gesloten om de CPU in plaats veilig te stellen.

7

De papier-patch die betrekking hebben op de thermische plakken onder de CPU koelblok en de ventilator te verwijderen. Plaats de heatsink en de ventilator op de CPU met de berichten van de vier bevestiger uitgelijnd met de montagegaten in het moederbord rond de CPU socket. Duw de bevestiger omslaan naar beneden te drukken de pennen van de ventilator door middel van het moederbord. Draai de bevestigingsmiddelen 90-graden met de klok mee om het vergrendelen van de ventilator, en heatsink combo in plaats. Sluit de 4-pin-stekker uit de ventilator op de CPU fan aansluiting op het moederbord bevindt.

8

Uitlijnen een van de chips SDRAM geheugen met de groef van de RAM met het label 'Bank 1' op het moederbord. Druk op de chip op zijn plaats tot de tabbladen aan de zijkant van het slot van de sleuf in de inkepingen langs de bovenste zijkanten van de chip. Installeer de tweede chip in de Ram-sleuf gemarkeerd 'Bank 3'.

9

Monteer het moederbord in de PC behuizing. Lijn de openingen van de onderkant van het moederbord met de gaten in de montage-lade in de PC behuizing. De I/O-componenten op de achterzijde van het moederbord, inclusief de audio-aansluitingen en de video out-connector moet worden uitgelijnd met de geïnstalleerde I/O schild. Schroef het moederbord in plaats met de PC case schroeven.

10

Schuif de harde schijf in de interne harde schijf rek aan de voorkant van het geval van de PC met de harde schijf gegevens connectoren naar de achterkant van de zaak. Lijn de openingen aan de zijkant van het station met de gaten van het rek en schroef de schijf op zijn plaats. Schuif het DVD-ROM-station in de open drive bay in de top van het geval, met de gegevens-connectoren aan de achterzijde en de gaten uitgelijnd zodat de voorkant van de drive gelijk met de voorzijde van het geval is. Beveilig het station met schroeven.

11

Sluit de kabels binnen de PC. Voer de voedingsaansluiting moederbord uit het stopcontact haalt naar de ruimte op het moederbord, druk het stevig in de aansluiting te maken van de verbinding aangegeven. Verbinden met een SATA-connector stekker uit het stopcontact haalt zowel de DVD-ROM-station en de harde schijf. Een SATA data-kabel aansluit op de SATA-poorten op het moederbord en een snoer van elke sluit aan op de harde schijf en DVD-ROM-station.

12

De stroom aansluiten en reset koorden uit de PC zaak aan de ruimten zijn aangegeven op het moederbord, samen met de LCD-indicator licht kabels van de PC behuizing.

13

Sluit de PC case cover, vastzetten in plaats met de zaak schroeven om de PC te bouwen.

Tips & waarschuwingen

  • In 2010 kost een computer gebouwd aan deze specificaties tussen de $350 tot $500. Randapparatuur zoals monitor, printer en sprekers zullen kosten hoger rijden.