How to Boot naar Clockwork herstel in Nook kleur

ClockworkMod Recovery geeft een Android besturingssysteem gebruiker een uitgebreide hoeveelheid opties voor zijn apparaat terugwinningswijze. De Barnes and Noble Nook kleur draait op Android en heeft een herstel van de visbestanden-systeem in de plaats. Op een geworteld Nook kleur, kunt u profiteren van het herstel van ClockworkMod zodat u kunt flash de eBooklezer ROM, maken en terugzetten van back-ups en ROM beheer. ClockworkMod herstel is niet een zelfstandige toepassing; het is opgenomen in de ROM Manager Android-toepassing.

Instructies

1

Open het menu 'Toepassingen' op uw Nook kleur. Tik op "Markt" of de toepassing die u voor toegang tot de markt gebruikt.

2

Typ ' ROM Manager ' in het zoekvak van de markt en druk op "Enter". Tik op "ROM Manager" wanneer het wordt weergegeven in de zoekresultaten. Touch "Install" en "OK" om het installeren van deze toepassing op uw Nook kleur. Tik op 'Sta toe' als gevraagd door een SuperUser verzoek.

3

ROM Manager openen. Selecteer de eerste optie "Flash ClockworkMod herstel." Tik op "OK" en herstart uw hoekje om de installatie af te handelen.

4

ROM Manager openen wanneer de laarzen van uw Nook kleur en selecteer 'Opstarten in herstel'. Tik op "OK". Uw Nook kleur opnieuw wordt opgestart zodra meer, ditmaal de lancering van het herstel menu opstart voordat u het Android operating system.