How to Add twee cellen in Excel 2003

Excel is een spreadsheetprogramma geschreven en gedistribueerd door Microsoft. Het is een van de meest gebruikte programma's op computers voor thuis en op kantoor. Het is geprezen voor zijn gebruiksgemak, voor het bijhouden van de verkoop en budgettering van informatie. Het bevat mogelijkheden voor grafische en berekening operaties. Volg de onderstaande stappen om twee cellen toevoegen in Excel 2003:

Instructies

1

Open Excel. U moet zitten kundig voor het programma zoeken met behulp van uw "Start" knop. Wanneer u het er niet vinden, gebruik uw functie "Zoeken" of "Vinden".

2

Bepalen welke cellen u wilt toevoegen. Klik op de cel waar u uw totaal wilt wilt weergeven.

3

Voer een gelijk-teken, gevolgd door het woord som, haakje, de kolom en rij met uw eerste cel, komma, dan de kolom en rij met uw tweede cel en einde haakje beginnen. Bijvoorbeeld = SUM(A2,B6).

4

Verschijnen in de cel is de som van de twee cellen. Uw vergelijking wordt weergegeven in de formulebalk.

5

Verwijder het antwoord als u niet dat om te laten zien wilt door te wijzen van de cel en op de "Delete" knop op uw toetsenbord te drukken.

Tips & waarschuwingen

  • Een aanvullende methode voor het invoeren van uw cellen in uw formule bevat de Ctrl-toets op uw toetsenbord te houden terwijl u klikt op de cellen die u wilt toevoegen.
  • Voorkomen verliezen informatie door uw document op te slaan terwijl u werkt.
  • Als de cel antwoord is gekopieerd, kan de formule in plaats van het antwoord worden geplakt.