Hoe zet ik alle soorten videobestanden naar een iTunes Format

Een FLV-bestand converteren naar een indeling die compatibel is iTunes kan worden bereikt met behulp van gratis video conversiesoftware beschikbaar online. WinX Video Converter en Cucusoft van Video naar iTunes Converter zijn twee voorbeelden (zie bronnen). De conversie kan soms zelfs worden gedaan via iTunes van Apple zelf, afhankelijk van het type videobestand dat wordt geconverteerd.

Instructies

WinX Video Converter

1

Dubbelklik op het pictogram "WinX Video Converter" op uw computer.

2

Klik op de "Toevoegen"-knop, dan zoek en klik op uw video. Klik op de knop "Openen" in het pop-upvenster.

3

Klik op de "naar MPEG," "MP4" of "MOV" tab om ervoor te zorgen dat uw geconverteerde video's binnen iTunes zal spelen.

4

Klik op de menubalk naast "Geluidskwaliteit" gelegen in de sectie "Het Audio plaatsen" onder de "Audio" menu opmaakbalk om de audiokwaliteit van de video die geconverteerd.

5

Klik in het menu naast 'Video Format' in de sectie "Video-instelling" om aan te passen welke indeling uw video zal omzetten. Afhankelijk van welk tabblad u eerder hebt geselecteerd, ziet u mogelijk slechts een of twee opties beschikbaar.

6

Klik op de menubalk naast "Output profiel" en selecteer "originele grootte en Keep Aspect Ratio" om uw omgezette video behouden dezelfde afmetingen heeft als de originele video.

7

De video grootte proportioneel veranderen door het selecteren van "Aangepaste grootte en hoogte-breedteverhouding behouden." Selecteer de menubalken naast "videoresolutie (W: H:)" om te passen de breedte en hoogte van de video, respectievelijk. Om te wijzigen de videogrootte onevenredig, selecteer "aangepaste grootte met aangepaste Aspect Ratio", en vervolgens de menubalken te veranderen de breedte en hoogte van de video.

8

Klik op de knop "Start" uw video conversieproces in te leiden. De video conversie om proces te annuleren, klikt u op de toets "Stop".

9

Dubbelklik op het itunespictogram "" openstellen van iTunes op uw computer. Klik op de optie "Movies" onder "Bibliotheek".

10

Klik en houd op de video-bestand dat u zojuist hebt geconverteerd en sleep het video bestand in iTunes. Dubbelklik op de video om te verifiëren dat de video correct wordt afgespeeld binnen iTunes.

Cucusoft Video naar iTunes Converter

11

Klik op de knop 'Video' en selecteer je videobestand.

12

Klik op de knop "Open file", in de "Profiel" menu balk optie, en selecteer vervolgens "iPod Movie MPEG4 (.mp4)."

13

Selecteer de instellingen van de audio- en video-uitgang voor uw video evenals de juiste parameters.

14

Klik op de blauwe knop met de drie witte puntjes dat naast de tabel "Output ligt" om te kiezen waar u wilt om de video opslaan op uw computer.

15

Klik op de rode "Convert" knop om uw video te converteren, ga naar de map waar uw geconverteerde video is.

16

Dubbelklik op het itunespictogram van uw en klik op de "Movies" optie in iTunes. Klik en sleep uw geconverteerde videobestand in iTunes.

17

Dubbelklik op de video om te verifiëren dat zij binnen iTunes zal spelen.

iTunes

18

Klik op de optie van het menu "Bestand" en selecteer "Bestand aan bibliotheek toevoegen".

19

Zoek en klik op uw videobestand en klik op de knop "Openen".

20

Klik op de "Advanced" menubalk en selecteer "maken iPod of iPhone versie" om prompt iTunes om te zetten van uw video, die tot een kopie van de originele video in iTunes leiden zal.

De video-bestand met de "MPEG-4 video file" vermeld onder de "Vriendelijke" veld is de compatibel met iTunes.

Tips & waarschuwingen

  • WinX Video Converter is beschikbaar voor computers met Microsoft Windows 7 (evenals alle vorige versies), terwijl de Cucusoft premium Video naar iTunes convertorsoftware is beschikbaar voor computers met Microsoft Windows Vista, 2003, XP en 2000. Apple's iTunes-software is beschikbaar voor computers met Microsoft XP of Mac OSX 10.4 of hoger.
  • Controleer of dat u de nieuwste versie van iTunes om ervoor te zorgen dat de geconverteerde video's correct in de software spelen zal worden uitgevoerd.