Hoe Yahoo! Messenger verwijderen wanneer het is niet vermeld in uw Add/Remove Programs

Hoe Yahoo! Messenger verwijderen wanneer het is niet vermeld in uw Add/Remove Programs


Yahoo! Messenger is een populair alternatief voor instant messenger-programma's zoals doel en GChat. Af en toe ontmoetingen het programma Yahoo! Messenger een glitch waar het programma uit uw Add/Remove Programs control panel, wat betekent verdwijnt dat u de toepassing op de normale manier niet verwijderen. Als het programma uit het deelvenster Add/Remove Programs verdwijnt, kunt dan u verwijderen het handmatig door de toegang tot de unwise.exe uninstallation programma in de map van Yahoo! Messenger.

Instructies

1

Klik op "Start" en klik "Run" om een het bevel van de looppas te openen.

2

Typ "explorer" in het vak opdracht uitvoeren en druk op Enter om een nieuwe Windows Verkenner-venster te openen.

3

Klik op de navigatiebalk boven aan het venster en navigeer naar de volgende map als u Windows Vista gebruikt of nieuwer:

< Your_Windows_username > C:\Users\ \AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Yahoo! \Messenger

Als u Windows XP of een oudere versie van Windows gebruikt, in plaats daarvan ga naar deze map:

C:\Program Files\Yahoo! \Messenger\

4

Dubbelklik op het bestand van de unwise.exe gelegen in uw directory. Doen, zal het programma Yahoo! Messenger uninstallation handmatig openen.

Tips & waarschuwingen

  • Het bestand unwise.exe niet af en toe, zoek de install.log bestand dat die nodig is voor het voltooien van uninstallation. Dit bestand bevindt zich altijd in dezelfde map als unwise.exe. Als dit gebeurt, klikt u op slipjacht naar de install.log vijl en zet het neer op het unwise.exe pictogram. Doen wordt unwise.exe geopend met het install.log-bestand handmatig vooraf geladen.