Hoe word ik een sluipschutter van de veiling

Veiling sniping is een techniek waarmee bieders te winnen van de meest begeerde items te koop op veilingsites. Zodra u begint de veiling sniping, zult u beginnen met het winnen van meer items tegen lagere prijzen.

Instructies

1

Zoek een item en nauwlettend de veiling. Dagelijks op het huidige hoogste bod controleren en in gedachten houden de keer dat de veiling tot een einde komt.

2

Plaats uw bod voor het item op de laatste mogelijke tweede. Deze last-minute bod zal ervoor zorgen dat andere kopers niet genoeg tijd te bieden tegen u zal hebben.

3

Het object tegen een lagere prijs gewonnen door het vermijden van biedingen oorlogen die tussen andere veilingsgebruikers optreden kunnen. Veiling sniping kan ook helpen verminderen het aantal gevallen van bod jagen. Het achtervolgen van het bod is wanneer een bestaande bod zal aanmoedigen andere veilingsgebruikers een bod te plaatsen op een item.

4

Gebruik een online bedrijf voor het uitvoeren van de veiling sniping op uw rekening. De manier waarop deze bedrijven werken is dat de gebruiker de site met hun maximum bod voorziet in een item en zij het bod namens u plaatsen, een paar seconden voordat de veiling eindigt. De meeste sites zijn eenvoudig te melden voor en hoeft u alleen te voorzien van het nummer, maximum bod en de timing van het bod.

5

Het aanschaffen van een softwarepakket dat u met de veiling sniping helpt. Deze programma's kunnen u al uw veilingen volgen en zullen plaats dan het bod op de laatste mogelijke seconde voordat de veiling afloopt.

Tips & waarschuwingen

  • Vele veiling sluipschutters winnen artikelen op veilingsites en verkopen van de producten tegen een hogere prijs.
  • Bepaalde veilingsites beginnen te nemen stappen om te voorkomen dat de veiling sniping. Websites zijn begin tot verlenging van de termijn van het bod een paar minuten als een late bod is gedaan.