Hoe Windows Mediaplayer converteren naar MPEG-4

Hoe Windows Mediaplayer converteren naar MPEG-4


De standaard video-indeling voor Windows Media Player is .wmv (of Windows media video). Hoewel .wmv wordt ondersteund door bijna alle video editing programma's en mediaspelers kunt u het niet uploaden naar draagbare video-apparaten (zoals de video iPod). Om te uploaden de inhoud naar het draagbare apparaat moet u de WMV omzetten naar MPEG-4, beter bekend als MP4.

Instructies

1

Open uw internetbrowser en ga naar een site die een WMV naar MP4 video converter programma biedt. Er zijn veel verschillende sites beschikbaar, waaronder "Xilisoft.com," "ShareWareGuide.net" en "DVD-Creators.net." Alle drie van deze sites bieden gratis proefversies van de video-converters, en de video bekeerlingen worden gebruikt op dezelfde manier.

2

Downloaden van de video-omzetter, en dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatiewizard te openen. Ga verder met de aanwijzingen op het scherm, waardoor de installatie naam en locatie als de standaardinstellingen. Selecteer "Install" en de video-omzetter installeert op uw computer.

3

Klik op "Bestand toevoegen" en kies vervolgens de WMV-videobestand dat u wilt converteren.

4

Koos een "bestemming" waarop de videobestand als u wilt, stel 'MPEG-4' (of MP4) als de indeling die u wilt converteren van het bestand wilt opslaan.

5

Selecteer de optie "Start" of "Convert" (afhankelijk van de video-omzetter die u gebruikt) en de software converteert het videobestand.