Hoe voeg voorzijde USB-poorten met lege Headers op moederborden

Hoe voeg voorzijde USB-poorten met lege Headers op moederborden


Voorzijde USB-poorten kunnen u apparaten aansluiten op uw computer zonder dat u hoeft te bereiken over de rug van uw machine. Aan de voorkant van de toren van uw computer of op de voorkant bovenzijde, worden deze poorten weergegeven. Voor het gebruik van deze poorten, moet u de poorten verbinden met het moederbord. Zodra verbonden, worden de poorten met het moederbord net als degenen die in de achterkant van uw computer communiceren.

Instructies

1

Verwijder alle kabels aangesloten op de computer om het werk gemakkelijker.

2

Gezicht van de voorkant van uw computer en leg het op de rechterkant.

3

Verwijder de schroeven gekoppeld aan de rand die nu geconfronteerd met bovenzijde. Deze schroeven het gevaldekking van het op zijn plaats houden.

4

Duw de gevaldekking van de achterzijde van de eenheid en til de klep af.

5

Zoekt u een kabel met aparte draden met het label "USB." Zoekt u een aansluiting op het moederbord in de computer met de naam "USB." Merk op hoe het eruit ziet van de verbindingslijn ontbreekt een pin. Kijk onder de kabel voor de "ontbrekende pin." Houd deze ontbrekende pennen met elkaar en sluit de kabel aan op de poort van het moederbord. Herhaal dit proces hebt u meer dan één USB-kabel.

6

Monteer uw computer en sluit de kabels weer aan. Zet de computer aan en sluit een USB-apparaat aan het zodra het besturingssysteem is geladen om te testen van de poort.