Hoe voeg uw Skype voor Pidgin

Pidgin is een open source, cross-platform onmiddellijke boodschapper. Hoewel Pidgin niet met Skype-ondersteuning komt, is er een Skype voor Pidgin plugin. Aan de onderkant is de Skype API, de bibliotheek andere toepassingen gebruiken om te communiceren met Skype. Als gevolg van de restrictieve beleid van Skype werkt de plugin alleen wanneer Skype draait en aangemeld bij de account van de gebruiker die Pidgin toegang probeert te krijgen. Hoewel het lijkt zinloos om het uitvoeren van twee toepassingen voor instant messaging, kunt Skype voor Pidgin gebruiken Pidgin van andere nuttige plug-ins, zoals OTR encryptie.

Instructies

1

Download en installeer de Skype API plugin van RobbMob.com.

2

Pidgin starten en klik op "Extra" en "Plugins" van het venster ' Contactpersonenlijst '. Alternatief, kunt u het gebruiken van de "CTRL" + "U" snelkoppeling naar de Plugins venster in plaats daarvan te lanceren.

3

Scroll naar beneden naar de Skype API Plugin en schakel het aankruisvak naast het item van de lijst om de plugin.

Tips & waarschuwingen

  • Als u Skype's instellingen niet starten nieuwe Vensters wanneer in de compacte modus wijzigen, u kunt laat Skype geminimaliseerd in je werkbalk en ziet alleen windows van Pidgin.