Hoe voeg op e-maildienst met mijn domein

Hoe voeg op e-maildienst met mijn domein


Maak een e-mail voor uw domein in plaats van met behulp van een bij een gratis e-mail provider. De nieuwe e-mailadres toevoegen aan visitekaartjes, briefpapier en uw website. U moet toegang tot het Configuratiescherm van uw hosting account toe te voegen een e-mail met uw domeinnaam. Toegang tot berichten vanaf elke gewenste webbrowser met een Internet-verbinding eenmaal wordt gemaakt.

Instructies

1

Log in op het control panel van uw website. Om in te loggen, typt u uw Configuratiescherm adres in de adresbalk, zoals "domain.com/cpanel." Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2

Ga naar de 'Mail'-sectie van het Configuratiescherm en selecteer "Email Accounts". U bent omgeleid naar de pagina e-mailaccounts.

3

Ga naar het tekstveld "Email". Type in het eerste deel van het e-mailadres (vóór het @-teken) u wilt maken voor uw domein. Selecteer het domein dat u wilt toewijzen van uw e-mail aan van het domein drop-down lijst.

4

Typ een wachtwoord en typen in het veld 'Wachtwoord'. Voor het genereren van een automatisch, klikt u op de knop "Wachtwoordengenerator".

5

Klik op 'Maak Account'.