Hoe voeg ik muziek aan de hele film in Windows Live Movie Maker

Hoe voeg ik muziek aan de hele film in Windows Live Movie Maker


Veel films die u in de bioscoop ziet hebben een geluidsspoor muziek. Filmmakers kunnen invoegen song fragmenten in verschillende plaatsen diepte en emotie aan op het scherm actie toevoegen. Sommige producenten voegen nummers die de gehele duur van een film te spelen. Je misschien hebt gezien deze op videoplaatsen zoals YouTube en Vimeo. Met behulp van Windows Live Movie Maker, een gratis Microsoft het uitgeven hulpmiddel, kunt u boeiende muziek toevoegen aan een film die speelt van begin tot eind.

Instructies

Load Movie

1

Klik op uw knop Start, en typ "Windows Live Movie Maker" (zonder de aanhalingstekens) voor barkas naar de programma.

2

Druk op "Ctrl" en "O" om de "Voeg video's en foto's"-venster te openen. Navigeer naar een filmbestand en met de rechtermuisknop op dat bestand als u wilt bekijken een drop-down lijst.

3

Klik op "Eigenschappen" om de pop-up "Eigenschappen" venster te openen. Klik op "Details" in dat venster om details over de film te bekijken.

4

Zoek naar de waarde naast "Lengte" en schrijf aan die waarde. Dat is de duur van de film.

5

Klik op "OK" om te sluiten van het venster "Eigenschappen" en terug te keren naar het venster "Toevoegen video's en foto's".

6

Dubbelklik op het filmbestand. Het programma wordt het bestand geopend en geeft een kleine video speler aan de linkerkant van de gebruikersinterface.

Muziek toevoegen

7

Klik op de knop 'Add Music', en klik vervolgens op "Muziek toevoegen" om een pop-up venster te openen. Dit wordt een lijst weergegeven van de computer bestanden en mappen.

8

Navigeer naar een map met muziekbestanden. Het nummer dat u kiest moet lang genoeg om te spelen tijdens de hele film.

9

Met de rechtermuisknop op één van de nummers, en klik op "Eigenschappen" als het nummer "Eigenschappen" venster wilt weergeven.

10

Klik op "Details" en zoek de "Lengte" waarde. Als deze waarde kleiner dan de duur van de film is, klik op "OK" om de "Eigenschappen" venster te sluiten, en controleert de lengte van een ander nummer. Doorgaan met de spellingcontrole nummers totdat u hebt gevonden met een lengte die niet minder dan de werkelijke duur van de film.

11

Dubbelklik op het nummer dat u wilt gebruiken. Windows Live Movie Maker wordt het nummer aan de film toegevoegd. Klik op de "Play" knop onder de video-speler de film kijken en luisteren naar de muziek.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw film al geluid, zoals mensen praten of de geluiden van de natuur, hoort u geluid samen met de muziek toe te voegen. Windows Live Movie Maker heeft een handige functie van de "Audio Mix". Dit kunt u aanpassen van het volume van deze twee geluidsbronnen. U kunt bijvoorbeeld om turn down de bestaande soundtrack van de film, zodat u nauwelijks onder de muziek horen. Aan de andere kant, kan u wilt dempen van de soundtrack van de film volledig zodat alleen de muziek speelt. Deze als niveaus wilt aanpassen, klikt u op de knop "Audio Mix" als u wilt weergeven een schuifregelaar. Sleep de schuifregelaar naar rechts om het volume van de muziektrack. Sleep de schuifregelaar naar links om de muziektrack het volume te verlagen.