Hoe voeg ik een Link op mijn Website?

Hoe voeg ik een Link op mijn Website?


HTML-hyperlinks zijn speciaal gecodeerde tekst die voorziet in de mogelijkheid om een websitebezoeker toegang tot een andere pagina via uw Web-pagina. Koppelingen kunnen ook worden gebruikt om referenties, waarmee omleiding naar een ander gebied binnen de zelfde Web-pagina te creƫren. Koppelingen worden gemaakt door een HTML-item, zoals een afbeelding of tekst met de "< a >" tag. Links toevoegen aan uw website wil uw bezoekers van de webpagina om een nuttige externe bron, of Navigaties moeten tussen uw website pagina's.

Instructies

1

Open het bestand in een HTML of tekst editor. Zoek het object dat de link zal ontvangen.

2

Typ de "< a >" tag voordat de begin-tag, en de "< /a >" tag na de einddatum tag voor het object. Omvatten de pagina bestemming voor de koppeling met behulp van de "href"-kenmerk.

Bijvoorbeeld voor een afbeelding, uw codering zal lijken op dit: "< een href ="-www.msn.com"target ="_blank">< img / >< /a >." Het target-attribuut geeft aan dat u wilt dat de koppeling te openen, "_blank" zorgt ervoor dat een nieuwe lege pagina voor de doelpagina te openen.

Voor een text link uw codering zal lijken op dit: "< een href="myproducts.html "> < /a > producten." Deze link verwijst naar de pagina producten binnen uw website.

3

Typ een kenmerk "naam" binnen de "< a >" codering om een bladwijzer te maken. Bijvoorbeeld omringen de eerste titel in uw document met "< a naam ="bovenkant"> mijn leidt Documenttitel < /a >."

Voorzien in een link terug te keren naar deze locatie, met behulp van de tekstlink, "< een href ="top"> Ga naar top < /a >." Deze link in het midden of aan de onderkant van een lange pagina plaatsen om uw bezoekers van de pagina om terug te keren naar de top.