Hoe voeg ik een afbeelding op mijn webpagina?

Beelden breng websites tot leven en creëren een gevoel van visuele aantrekkingskracht. Websites zonder beelden verschijnen amateur, simplistische en verstoken van karakter. Daarom, als u van plan bent een website om samen te stellen, overwegen het toevoegen van levendige, kleurrijke foto's te maken een positieve indruk en blijven mensen terugkomen. Met slechts een beetje van code en gewoon de juiste foto's, kunt u een visueel verbluffende website in geen tijd bij allen.

Instructies

1

Uw foto uploaden naar uw webserver. Met behulp van een FTP-client, zoals Cyberduck of Filezilla, plaatst u de afbeelding in uw site hoofdindex map. Om gemakkelijk onthoud naar de naamwoord, geven het een eenvoudige titel, zoals mountains.jpg. De URL van de afbeelding bevat vervolgens de URL van uw website, gevolgd door de naam van de afbeelding. Bijvoorbeeld, zijn http://www.mywebsite.com/mountains.jpg.

2

Voegt een afbeelding broncode in de pagina die de afbeelding bevat. Het moet er als volgt uitzien: < img src = "-http://www.mysite.com/mountains.jpg" >. Zorg ervoor dat de URL in het voorbeeld vervangen door de URL van je foto.

3

Hiermee centreert u uw foto. Als u voor uw foto wilt te verschijnen in het midden van de pagina, in tegenstelling tot de linker kant, dan toevoegen van de tag < center > direct voor de code van uw afbeelding, en < / center > onmiddellijk na. Bijvoorbeeld:

< center >< img src = "& lt; / center" > http://www.mysite.com/mountains.jpg "> & lt; / center >.

Als u wilt dat uw foto te blijven aan de linkerkant van de pagina, dan nodig hebt u niet een aanvullende code.

Tips & waarschuwingen

  • Foto's kunnen soms een lange tijd om te laden, vooral voor mensen met langzame browsers of op pagina's met veel foto's te nemen. Als u voor tekst wilt wilt gebruiken in plaats van de afbeelding wanneer het niet is geladen, voeg gewoon de "alt =" tag en uw tekst toevoegen. Bijvoorbeeld < img src = "-http://www.mysite.com/mountains.jpg" alt = "mijn berg pic" >