Hoe vindt u uw geschiedenis in Internet Explorer

Hoe vindt u uw geschiedenis in Internet Explorer


Internet Explorer is een webbrowser die bij Windows-besturingssystemen wordt geleverd. U kunt het vinden van de inhoud, video's bekijken en downloaden van bestanden. Internet Explorer houdt een geschiedenis van de websites die u bezoekt, je afbeeldingen, video en bestanden die u downloadt. Het maakt het ook gemakkelijk voor u uw webgeschiedenis bekijken en verwijderen van dingen die u niet wilt dat andere gebruikers om te zien.

Instructies

1

Start Internet Explorer en klik op de knop "Favorieten". Klik op het tabblad "Geschiedenis". U ziet een lijst van uw browsegeschiedenis.

2

Selecteer de datum die u IE Historie bekijken wilt door te klikken op de pijl omlaag. U kunt geschiedenis met behulp van opties zoals door datum en meest bezochte sites bekijken. Een URL als geschiedenis wilt verwijderen, klik met de rechtermuisknop en klik op "Verwijderen".

3

Klik op het menu "Extra" op uw browser als u zoeken naar de map die uw browsegeschiedenis wordt opgeslagen wilt in. Scroll naar beneden het pop-upmenu en klik op "Internetopties" om te starten van het dialoogvenster Eigenschappen van browser.

4

Klik op de knop "Settings" onder "Browsing History" en klik op "Bestanden weergeven" knop om te starten van de map Tijdelijke Internet-bestanden. Deze map bevat uw browsegeschiedenis.

5

Klik op de "View" menu aan de bovenkant en klik op "Lijst". Blader door de lijst van de browsegeschiedenis. Als u wilt verwijderen van een specifieke URL-adres, klik met de rechtermuisknop en klik op 'Verwijderen'.