Hoe vind je verbindingssnelheid

Het Internet wisselt informatie uit wanneer mensen het World Wide Web gebruiken. Een computer meet deze snelheid uitwisseling tegen een tarief van bits per seconden of "bps." Hoe snel die uw verbindingssnelheid zeer veel loopt hangt af van het type internetverbinding dat u gebruikt--is inbel-meestal trager dan een breedbandverbinding, bijvoorbeeld. Een verbindingssnelheid die uitwisselingen van 1000 bits per tweede gemeten is "Kbps" en een die wordt uitgevoerd op 1 miljoen bits per tweede is "Mbps." Een typische dial-up verbinding loopt van ongeveer 56Kbps--meerdere breedband-netwerken kunnen uitvoeren meer dan 8000 Mbps.

Instructies

1

Het onderdeel Netwerkcentrum op uw eigen computer te controleren. Klik op de knop "Start", en klik vervolgens "Control Panel", die wordt weergegeven in een pop-upmenu. Tweemaal klikken het pictogram "Netwerk en deelneming midden". Kijk op het scherm voor het woord 'Verbinding'. Klik op de link die luidt 'Beeld Status'. Vinden het woord "Snelheid" op de volgende pop-upvenster. Vind uw verbindingssnelheid door het lezen van het nummer naast de letters "bps," "Kbps" of "Mbps."

2

Ga direct naar het Configuratiescherm als u Microsoft Windows XP gebruikt. Doe dit door te klikken op de "Start" knop. Dubbel klik op het pictogram dat wordt gelezen en 'Netwerkverbindingen' onder. Klik met de rechtermuisknop uw LAN-verbinding of het pictogram voor draadloze netwerkverbinding. Het hangt allemaal welke verbinding u gebruikt--draadloze Kies geen als u weet dat uw verbinding is in uw local area network. Klik op 'Status'. Zoek een verbindingssnelheid van op zoek naar een nummer naast een bits per tweede afkorting. Thuis breedband wordt doorgaans uitgevoerd met ongeveer 100 Mbps.

3

Gebruik een on line verbinding snelheidstester. Microsoft Online Services heeft een website (Zie het gedeelte 'Informatie') die u zullen helpen vinden uw verbindingssnelheid. Open de webpagina en klik vervolgens op de knop die luidt "Klik om Test Start." Wacht ongeveer drie tot vijf seconden ingedrukt om het verkrijgen van een eerste lezing--de afbeelding zal stoppen met bewegen. Zorg dat u te wachten voor ongeveer een minuut voor uw verbinding snelheid samenvatting. Klik op het tabblad "Geavanceerd" (gelegen op de linker benedenhoek van het scherm) om te zoeken naar snelheid capaciteit verbindingsstatistieken.

Tips & waarschuwingen

  • Verschillende computer voorzieningen gebruiken voor het verbeteren van de verbindingssnelheid van uw. Bezoek de website van Microsoft At Work (zie bronnen) om de snelheid van uw computer en verbinding te versnellen.
  • Onderhoud uitvoeren op uw computer elke week (elke dag als u "live" online) om gegevensverlies te voorkomen.