Hoe vind je oude domeinen

Hoe vind je oude domeinen


Het vinden van een oud domein dat u uw handen op kunt krijgen zullen een gemakkelijke manier om te springen start uw nieuwe online bedrijf of website. Oudere domeinen sneller zal krijgen geïndexeerd door de zoekmachines, plus ze zullen makkelijker te krijgen gerangschikt met uw zoekwoorden. Als er bestaande verkeer naar het oude domein, zal uw nieuwe website die op dat domein is geparkeerd genieten van het voordeel van dat verkeer te ontvangen.

Instructies

1

Toegang tot een online zoekmachine, zoals Google of Yahoo. Voer de gewenste zoekwoorden in het zoekvak en voorleggen. Krijgt u de aanbiedingen van de meest populaire websites voor de gewenste zoekwoorden.

2

De top 100 resultaten doorklikken. Te klikken door de resultaten krijgt u een goed idee met betrekking tot de leeftijd van enkele van de domeinen. Kijk voor websites die verouderd lijken of worden ontworpen door een amateur webdesigner.

3

Gebruik een whois-service te verkrijgen van informatie over wie de eigenaar is van het domein samen met de datum van haar oprichting en de vervaldatum. De whois-service krijgt u een e-mail adres en telefoon nummer voor de persoon die eigenaar is van het domein.

4

Neem contact op met de eigenaar van het domein. Vraag de eigenaar over de leeftijd van het domein alsof hij bereid is te verkopen. De websites die informatie over hen verouderde zullen de oudste en meest waarschijnlijk degene te verkopen.

Tips & waarschuwingen

  • Kijk voor domeinen met de informatie op de website die ten minste twee jaar oud is.
  • Gewoon omdat je een oude domein vinden betekent niet dat het zal rang hoog in de zoekmachines voor uw zoekwoorden.