Hoe vind je mijn Twitter-URL

Hoe vind je mijn Twitter-URL


Uw Twitter-URL is het adres aan uw profiel, en u kunt het bekijken wanneer je kijkt naar je eigen profiel op Twitter's website. U kunt ook bekijken en wijzigen binnen de instellingen van uw account. Wanneer u de URL kent, kunt u delen op andere sociale media platformen en zet het op andere informatie die u met anderen deelt.

Weergave en verandering URL

U kunt uw URL weergeven in uw accountinstellingen. Inloggen op de Twitter-website, klik op het pictogram van de versnelling en klik vervolgens op "Instellingen". Uw volledige Twitter URL wordt onmiddellijk weergegeven onder het vak gebruikersnaam in dit formaat: http://twitter.com/ [gebruikersnaam]. U kunt uw URL hier op elk gewenst moment wijzigen door een nieuwe gebruikersnaam in het vak te typen en het opslaan van uw instellingen, mits de nieuwe gebruikersnaam die u wilt is niet al in gebruik. Uw URL Twitter updates wanneer u de instellingen opslaan.

Waar uw URL gebruiken

Het delen van uw Twitter-URL is een goede manier om volgelingen te krijgen en mensen helpen u online te vinden. Veel websites hebben sociale Mediavelden waar kun je in de URL's van uw andere sociale netwerkprofielen. Daarnaast kun je de URL van uw Twitter op visitekaartjes, CV's, e-mailhandtekeningen en persoonlijke websites. Als u kiest om te doen de laatste, overwegen uw gebruikersnaam iets professioneel, zoals uw echte naam, als u niet reeds hebt.