Hoe Vervang nietjes in een Canon Image Runner 5570Vervanging van de nietje patronen in uw SELPHY 5570 is alleen iets moeilijker dan nietjes in uw gemiddelde office nietmachine vervangen. Canon ontworpen dit proces haalbaar door de gebruikers van het apparaat, en maakte het toegang tot van de nietcassette en vervangen een proces dat kan worden gedaan in een minuut of twee.

Instructies

Ter vervanging van de nietcassette in de nietmachine eenheid

1

Open de voordeur van de finisher door het grijpen door de handgreep gelegen op de bovenste, juiste gedeelte van de deur en swingende het uit aan de linkerkant.

2

Pak het nietje geval door de groene greep en het verwijderen van de nietmachine eenheid door te trekken naar boven en het uit te glijden. Plaats het nietje geval op een stevige ondergrond en duw op de lagere, linker kant om de nietcassette vrij te geven. Met behulp van een vinger, verwijder de oude nietcassette onder het groene tabblad door te trekken rechtstreeks uit.

3

Plaats de nieuwe nietcassette in de sleuf onder de groen lipje en duw. Klik op op de bovenkant van de stapel geval totdat het neer geleider vastklikt. Het zegel uit de nieuwe cartridge verwijderen door het rechte trekken uit en naar beneden. Schuif de stapel geval in de nietmachine eenheid en sluit vervolgens de voordeur.

Ter vervanging van de nietcassette in de Inbindunit

4

Open de voordeur van de finisher door het grijpen door de handgreep gelegen op de bovenste, juiste gedeelte van de deur en swingende het uit aan de linkerkant.

5

Trek de Inbindunit direct uit met behulp van de greep. Zoek de nietmachine eenheid op de top van de Inbindunit en trek het naar u, dan het opdrijven. Verwijder de twee nietje cartridges aan de linkerkant door grijpen hen op de links en rechts en trekken ze rechtop.

6

Plaats de nieuwe nietje cartridges in de nu lege sleuven voor tapecassettes. Trek de nietmachine eenheid naar u opnieuw, en duw het naar beneden, dus het is in de oorspronkelijke positie. Verschuif de Inbindunit zachtjes in de machine en sluit de voordeur.