Hoe vervang ik inkt in een MP970

De Canon PIXMA MP970 foto-All-in-One printer maakt gebruik van zeven vloeibare inkttanks voor de productie van papier afdrukken, foto's en kopieën van oorspronkelijke documenten. De printer verschijnt een bericht op het LCD-scherm als een inkttank inkt opraakt. Inkt-bijna niveaus in één of meer inkttanks zal veroorzaken verminderde afdrukkwaliteit, zoals strepen of lijnen op de afdrukken. Verarmd inkttanks vervangen zal deze problemen opgelost.

Instructies

1

Druk licht in het midden van de uitvoerlade van de printer te vouwen het naar beneden. Druk op van de printer "Power" knop om te schakelen op de printer voordat u doorgaat.

2

Til op de bovenste klep van de printer totdat de scharnieren te voorkomen dat u het verder verhogen. Wacht totdat de inkttanks om te stoppen met bewegen binnen in de printer voordat u verdergaat.

3

Druk op op het tabblad voor de inkttank wilt vervangen, en de inkttank lift omhoog en uit de printer. Beschikken over de oude inkttank, ervoor zorgend om niet aanraken de bodem van de tank te voorkomen dat je inkt op je.

4

Open de nieuwe inkttank verpakking en verwijder van de tank. Afschilferen van de oranje band en beschermfolie die betrekking hebben op de inkttank. Draai de oranje dop op de bodem van de inkttank linksom te verwijderen uit de inkttank.

5

Schuif de voorkant van de inkttank in de lege sleuf in de printer. Druk op de inkttank sticker waar het "Push" leest zodat het tabblad op de voorkant van de inkttank snaps in plaats, die aangeeft dat u de inkttank goed beveiligd in de printer hebt.

6

Vouw de bovenste klep naar beneden en verhogen de uitvoerlade weer op zijn plaats.

Tips & waarschuwingen

  • Het vervangen van slechts de inkttanks in de PIXMA MP970 met officiële Canon tanks ontworpen of deze printer (zie bronnen).