Hoe vervang ik de AirPort Extreme-kaart op een Mac Powerbook

De AirPort Extreme-kaart binnen uw Mac PowerBook biedt een WiFi-verbinding tussen de laptop en uw thuisnetwerk. Mocht de kaart niet te werken, kunt u vervangen door een nieuwe jezelf--zonder de service garantie ongeldig te verklaren. De PowerBook is ontworpen om gemakkelijk toegang tot de binnenkant, zodat de vervanging in minder dan een half uur gebeuren kan.

Instructies

1

Zet de handdoek neer op een tafel. Open het deksel van de PowerBook en zet het gezicht naar beneden op de handdoek met het deksel op de rand van de tabel. Zet het dubbeltje in de batterijhouder, en zet hem tegen met de klok mee. Verwijder de batterij dat nu gedeeltelijk uit de bodem van de PowerBook schoot heeft.

2

Met de Torx-schroevendraaier, verwijder alle acht schroeven vanaf de onderkant van de PowerBook (met inbegrip van de binnenkant van het batterijcompartiment).

3

Til de onderkant van de PowerBook omhoog en van u, beginnend met de rand die het dichtst bij u af.

4

Zoek de AirPort Extreme-kaart, die in de PowerBook in de buurt van het midden. Losraken van de stekker van de antenne uit de connector op de kaart. Trek de kaart en buiten de PowerBook naar rechts.

5

De vervangende AirPort Extreme-kaart invoegen op de plaats waar de oude kaart werd zojuist hebt verwijderd. Sluit de stekker van de antenne aan op de connector op de kaart.

6

De onderkant van de PowerBook opnieuw te koppelen. Zet alle van de schroeven terug in met de Torx-schroevendraaier. Plaats de batterij terug. Pak de PowerBook en draai het om. Zet het gezicht op de handdoek.

7

Open het deksel. De PowerBook inschakelen en gebruiken van het AirPort Extreme-kaart die u hebt nu zelf vervangen.

Tips & waarschuwingen

  • Steun het deksel van de PowerBook als het voorbij de rand van de tafel zodat het scharnier niet teveel druk ontvangen.
  • Wees voorzichtig niet te trekken uit de kabel van de stekker van de antenne bij het verwerken van het.