Hoe Verbeter de snelheid van Windows Vista

Hoe Verbeter de snelheid van Windows Vista


Het maakt niet uit hoe snel uw computer wordt uitgevoerd, het is altijd leuk om te maken deze sneller wordt uitgevoerd. Een manier om dit te doen is om te upgraden van de hardware, maar wilt u betere prestaties van uw bestaande computer, er zijn verschillende dingen die je doen kunt om het verbeteren van Windows Vista de snelheid. Het duurt slechts enkele ogenblikken wijzigingen aanbrengen in de manier waarop Vista werkt, zonder te hoeven kopen of installeren van iets nieuws.

Instructies

1

Elimineer ongewenste programma's die zijn geïnstalleerd door de computerfabrikant. Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel", dan "Programma's," dan "programma's en onderdelen." Dit zal een lijst van de programma's geïnstalleerd op uw computer openen. Kijk voor ongebruikte programma's die vooraf is geïnstalleerd op uw computer.

2

Selecteer het programma dat u wilt verwijderen en klik op "Verwijderen". Selecteer "Verwijderen" opnieuw als een vakje biedt u meerdere opties. Typ het beheerderswachtwoord voor de computer als Vista om het vraagt. Herhaal dit proces voor alle ongewenste programma's die u vinden.

3

Aanpassen van het Uitzicht visuele gevolgen voor de beste prestaties door te klikken op "Start," en vervolgens "Control Panel", dan "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden," "Performance Information en Tools." Selecteer de optie "Visuele effecten aanpassen" en voer het administrator-wachtwoord als Vista hierom vraagt. Hiermee opent u het dialoogvenster "Instellingen voor prestaties". Klik op het tabblad "Visuele effecten", dan Selecteer de "Aanpassen voor beste prestaties" optie en klik op "Ok".

4

De zijbalk uitschakelen. De Sidebar geeft uw keuze van widgets, die allemaal systeembronnen die kon gaan naar de toepassing dat u actief met werkt uitputten. Schakel de zijbalk, klik met de rechtermuisknop en klik op "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt. Schakel het aankruisvak "Start Sidebar wanneer Windows wordt gestart" in, en klik op "Ok".

5

Herstart Windows Vista om te zien het effect van alle verbeteringen.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijderen van oude programma's u geïnstalleerd maar gebruik nooit kan helpen versnellen van Vista.
  • Niet uitschakelen Vista diensten, tenzij u zeker bent wat je doet. Veel diensten zijn nodig voor Vista om goed te functioneren, en het uitschakelen van hen kon verlaten de computer onbruikbaar.