Hoe Verbeter de snelheid van kabel Internet

Hoe Verbeter de snelheid van kabel Internet


Wanneer u kabel Internet hebt, zult u waarschijnlijk genieten van een vrij snelle verbinding. Meestal, kunt kabel Internet u e-mail verzenden, surfen op het web, en genieten van alles wat die het Internet te bieden heeft. Als u denkt dat uw kabel Internet mogelijk langzamer dan het zou moeten zijn, zijn er een paar manieren om tweak van de service, zodat u weet dat u krijgt waar u wilt gaan zo snel mogelijk.

Instructies

1

Neem contact op met uw Internet-aanbieder van kabel en vragen of u hebt de snelste kabel Internet die zij aanbieden. Ze zouden kunnen zeggen dat u dat niet doet. Als u dat niet doet, kunt u overwegen upgraden naar een snellere internetservice. Hoewel het meer kosten kan, het zal u toelaten om meer gedaan en worden minder gefrustreerd met het proces.

2

Controleren om er zeker van te zijn dat uw modem en router de nieuwste modellen zijn. Draai ze om en kijken naar de serienummers, dan bel uw internetprovider en vraag of ze de nieuwste. Als ze niet, kunt u overwegen. Dit kan uw kabel Internet sneller maken.

3

Neem contact op met uw kabel internetbedrijf en zien of ze de modernste apparatuur die is gekoppeld aan uw naam hebben. Als dat niet het geval is, kunnen zij apparatuur kunnen overschakelen. Dit vereist meestal enkele Internet-downtime zal, maar uw service sneller wanneer u klaar bent.

4

Schoon uw computer van alle bestanden en programma's die u niet gebruikt. Ga in programma's toevoegen/verwijderen en verwijderen van dingen die je niet gebruiken, met name die dingen die toegang het Internet tot. U kunt ook alle programma's die toegang het Internet automatisch, zoals foto's of chat programma's tot uitschakelen. Uw antivirus niet uitschakelen of firewallprogramma's. Als u minder programma's toegang tot het Internet hebt, zal het Internet sneller voor u uitgevoerd. Een ander deel van het schoonmaken van uw computer betekent het verwijderen van tijdelijke internetbestanden. U kan deze terugvinden in uw Internet-mappen.