Hoe Verbeter de snelheid van Internet Explorer

Hoe Verbeter de snelheid van Internet Explorer


Internet Explorer is een populaire keuze in webbrowsers omdat het is gratis, komt pre-geïnstalleerd met alle Windows-besturingssystemen, en voldoet aan de normen en de derde partij software-eisen die noodzakelijk zijn voor alle gemeenschappelijke online activiteiten. Als Internet Explorer correct wordt uitgevoerd, kan het een nuttig instrument voor winkelen, browsen, streaming media, communicatie en andere populaire online activiteiten.

Instructies

1

Het cachegeheugen te wissen. Informatie over websites, inclusief afbeeldingen en webpagina's in een map met de naam van de cache wordt opgeslagen door Internet Explorer. Na verloop van tijd kunnen grote hoeveelheden gegevens accumuleren en belasting van de systeembronnen. Als de browsercache te vol is, kan van invloed zijn op het virtueel geheugen en de browser toegang tot opgeslagen datum onnodig tijd veroorzaken.

Als u wilt wissen van uw browsercache, klik op de menubalk "Hulpmiddelen", en kies vervolgens 'Internetopties'. Op het "tabblad Algemeen", klikt u op "Geschiedenis wissen" en wanneer u wordt gevraagd of u wilt alle items in de map van uw geschiedenis wissen, klikt u op 'OK'.

2

Controleer of uw hardware. Als u onlangs naar een nieuwe versie van internet explorer bijgewerkt hebt, Controleer de systeemvereisten van de nieuwe versie en controleer dat uw computerhardware is geschikt voor de nieuwe browser. Harde schijf ruimte, RAM en processor snelheid kan alle prestaties van Internet Explorer beïnvloeden.

Als andere programma's ook langzaam werkt zijn, kan uw harde schijf hebben aandacht nodig. Controleer de documentatie van uw besturingssysteem voor instructies over het defragmenteren van uw harde schijf, alsmede vinden en Verwijder ongebruikte bestanden.

3

Controleer de verbinding. Als andere internettoepassingen slecht uitvoert, kan uw internetverbinding moet worden gereset. In Windows, dubbelklik op het netwerk verbindingspictogram in uw Dienblad van het systeem, klik op het tabblad ondersteuning en selecteer "Reparatie". Als uw internetverbinding nog traag of onbetrouwbaar lijkt, raadpleegt u de handleiding bij uw modem en volg de instructies voor het oplossen of resetten van de modem.

4

Verwijder geen onnodige add-ons. Sommige versies van Internet Explorer kunnen worden vertraagd door add-ons. Dit zijn kleine uitbreiding programma's die functies aan de browser toevoegen, werkbalken weergeven en beschermen tegen schadelijke downloads. Klik op het menu "Extra" en selecteer "Manage Add-ons" weergeven en bewerken van uw add-ons.

5

Controleer uw besturingssysteem voor malware. Virussen, gegevens mijnwerkers en andere stukken van schadelijke software kunnen prestaties behoorlijk aantasten van Internet Explorer. Uitvoeren van een actieve scan van uw systeem met behulp van uw anti-virus software en verwijder eventuele ongewenste virussen die u vindt.