Hoe Verbeter de snelheid van de Ping

De nagling-algoritme aggregaten kleine serverzijde gegevenspakketten in grote sequenties van pakketten, verhinderen dat het netwerk van de klant krijgen overdreven verstopt van een opeenstapeling van teveel kleine pakketjes. Terwijl deze functionaliteit zich leent om lagere ping tarieven op computers aangesloten op het Internet op 36k en 56 k-modems, veroorzaakt het tegenovergestelde effect op computers die zich op een breedband-netwerk. Schakel deze functionaliteit, moet u het register handmatig bewerken.

Instructies

1

Open het "Start Menu" en klik op "Alle programma's." Selecteer "Accessoires" en vervolgens "Troepenleiding Prompt". Type "regedit" in het vak en druk op invoeren.

2

Klik op "HKEY_LOCAL_MACHINE," 'SYSTEM' 'CurrentControlSet,' "diensten," "Tcpip," "Parameters" en "Interfaces". Selecteer de optie in het menu Nieuw die overeenkomt met uw IP-adres. Het verschijnt in het vak rechts.

3

Met de rechtermuisknop op het vak, selecteer "Nieuw" en "DWORD (32-bits)." Hernoem het "TcpAckFrequency." Rechtsklik op "TcpAckFrequency," Selecteer de "wijzigen" optie en "1" in het vak typen. Controleer de "Hexadecimale" knop.

4

Maak een nieuwe DWORD (32-bits) en hernoem het "TCPNoDelay." Rechtsklik op "TCPNoDelay," Selecteer de "wijzigen" optie en "1" in het vak typen. Controleer de "Hexadecimale" knop.

5

Sluit de Registereditor en herstart uw computer.