Hoe Verbeter de snelheid van de Computer

Hoe Verbeter de snelheid van de Computer


Verhogen van de snelheid van uw Computer gemakkelijk

Instructies

1

Spyware en adware verwijderen uit uw systeem. Heb je onlangs gemerkt dat advertenties lijken te pop up wanneer u naar een webpagina? Of dat Internet snelheden daarover van zieke dieren zijn? Van uw systeem boordevol waarschijnlijk spyware. Wat te doen? Nou, gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Ten eerste, download Spybot-S & D of Lavasoft's Ad-Aware, en voer het. Dit moet de meeste zo niet alle van de spyware en adware op uw systeem verwijderen.

2

Defragmenteer de vaste schijf met de schijf defragmentatie tool, meestal gelegen in Start / programma's / Accessoires / System Tools. Dit handige kleine programma zal prestaties verbeteren door het comprimeren van uw gegevens zodat uw programma's zijn niet alle in uiterst kleine kleine stukjes gelegen. Sommige mensen beweren dit punt zeggen dat defragmentatie niet daadwerkelijk iets te verbeteren, maar kijken op deze manier: het nooit doet pijn in het slechtste geval, en op zijn best heeft een kans op het verbeteren van uw runtime!

3

4. Verwijder stof. Kopen sommige blikjes van samengeperste lucht (ja ik ben me bewust van de ironie van de aankoop van een blikje van lucht. Nee, ik wil niet kopen bruggen vandaag). Met behulp van deze perslucht, blazen het stof uit uw systeem. Dat stof doet uw CPU geen gunsten en een dikke, liberale coating van stof heeft de neiging om te verzamelen wanneer u uw computer in een vuile kamer verlaat.

4

Schoon uw register. CCleaner is een goede register fixer die al die gebroken dingen in uw register zal worden opgelost. By the way, ga niet mucken over in het register zonder eerste backups. Als u dit niet doet, kan dan ik niet wettelijk verantwoordelijk voor enige tijd kloven, ruimte verstoringen of wereldoorlogen veroorzaakt door onverwachte wijzigingen door CCleaner. Dat zei, goed gedaan, een registerwijziging vaak helpt bij het verbeteren van prestaties. Controleer ook uw startup programs: er zijn programma's die zijn ingesteld om te beginnen zodra Windoze laarzen, en dit kan leiden tot Windoze opstarten langzamer. Verwijderen van een paar (doel is een goeie) kunnen verbeteren uw opstartproces.