Hoe Upgrade ik mijn Laptop Hard Drive en overdracht van bestanden?

Hoe Upgrade ik mijn Laptop Hard Drive en overdracht van bestanden?


Sommige kunnen afzien van het upgraden van een laptop harde schijf naar een met een grotere capaciteit vanwege de angst voor het verlies van alle bestanden. Zodra de bestanden zijn opgeslagen op de harde schijf, blijven ze er tenzij een virus of software programma opzettelijk de bestanden voorgoed gewist. Met behulp van de juiste adapter, kan de oude harde schijf worden aangesloten op de universele seriële bus (USB)-poort, net als een flash drive. Alle bestanden op de oude schijf kunnen worden gekopieerd naar de nieuwe harde schijf.

Instructies

Het verwijderen van de Laptop harde schijf

1

Stroom de laptop uit en verwijder alle randapparatuur apparaten aangesloten op de laptop. Ook Verwijder het netsnoer.

2

Sluit het beeldscherm op de laptop en zet de laptop over. Zoek de harde schijf bay op de achterkant van de laptop. Het kan worden gevonden naar de onderkant van de laptop.

3

Verwijder de schroeven met de schroevendraaier in de dekking van de harde schijf bay. Er zijn meestal twee schroeven. Zodra de schroeven zijn uit, verwijder de harde schijf bay-cover.

4

Haal de harde schijf.

5

Duw de nieuwe harde schijf in de bay voor harde schijf. Zorg ervoor dat het veilig en zittende. Vervangen van de klep en opnieuw schroef de schroeven. Zet de laptop terug over, sluit de voedingskabel en de macht van de laptop.

De oude Laptop harde schijf aansluiten

6

Open de USB Hard Drive behuizing en zoek van de poort "Pin 1" op de identificatie binnen de behuizing. De poort moet weer een "1" naast of boven op het, of kan worden gemarkeerd met een andere kleur. "Pin 1' is na de eerste twee pinnen, die jumperinstellingen noemen eerste. Niets moet worden aangesloten op de eerste twee pinnen of jumperinstellingen.

7

Ga naar de "Pin 1" op de laptop adapter. De aansluiting op de laptop adapter line-up met de aansluiting op de harde schijf behuizing. Controleer of dat beide locaties "Pin 1" in elkaar zijn geplaatst.

8

Invoegen de stroomtoevoer van de behuizing van de laptop adapter aanbod stroomaansluiting.

9

De oude harde schijf verbinden met de laptop adapter. De twee verbindingen moeten line-up en veilig op zijn plaats worden geduwd.

10

Sluit de USB-kabel op de behuizing op de USB-poort op de computer. Macht op de computer, als deze nog niet op.

11

Klik op de "Start"-menu en selecteer de map 'Computer'. Dubbelklik op de stationsletter die de oude harde schijf vertegenwoordigt. Blader door het station te vinden van de bestanden die u wilt kopiëren. Bijvoorbeeld als wilt kopiëren van alle bestanden in de "Mijn documenten", zoek de map 'Gebruikers' en klik op de "Openbare" map en sleep en neerzet, of kopiëren en plak de documenten uit die map in de documentenmap op de nieuwe harde schijf.

Tips & waarschuwingen

  • De instructies voor het verwijderen van de harde schijf varieert per laptop. Sommige laptops kunnen verlangen dat u het toetsenbord voor toegang tot de harde schijf verwijdert. Raadpleeg uw gebruikershandleiding of neem contact op met de fabrikant voor meer informatie over het verwijderen van de harde schijf.