Hoe unzip een LZH

Vele computergebruikers zijn vertrouwd met ZIP of RAR-compressiemethoden voor bestanden en mappen. Compressie maakt bestanden of mappen meer compact en kunnen u ruimte vrijmaken door u niet hoeft te vaak toegang tot gegevens te archiveren.

LZH is een ander bestand compressiemethode niet zo bekend als andere soorten. De indeling wordt begunstigd door sommige vanwege haar hoge compressieverhouding. Aangezien Windows geen ondersteuning voor het decomprimeren of "uitpakken" LZH-bestanden biedt, moet u een terts-verschijnende partij verzoekschrift. Toch, veel gratis programma's zijn geschikt voor LZH-bestanden wilt uitpakken.

Instructies

1

Vind en download een freeware programma of hulpprogramma waarmee u LZH gecomprimeerde bestanden decomprimeren. Gratis te downloaden en gebruiken, 7-Zip, PeaZip en Universal Extractor zijn populaire formaten die ondersteuning bieden voor de winning van LZH archiefbestanden. Sla het installatiebestand van het programma op de computer.

2

Wachten op de webbrowser om het downloaden van het hulpprogramma decompressie te voltooien. Blader naar de map waar u het bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik op het voor het uitvoeren van het installatieprogramma van het hulpprogramma. Volg de instructies op het scherm om de toepassing te installeren. Start de computer opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

3

Klik op de knop "Start". Dubbelklik op "Computer" of "My Computer" en blader naar de map op de vaste schijf th, dat de gewenste uittreksel LZH-bestand bevat.

4

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het LZH-bestand. Klik op "Uitpakken," "Extract Here" of "Decomprimeren" in het pop-up menu.

5

Wacht tot het bestand uitpakken. Druk op de "F5"-toets op het toetsenbord vernieuwt u de inhoud van de map te bekijken van de bestanden die zijn gemaakt door de extractie.