Hoe Unwrite beschermen mijn SmartMedia-kaart

Hoe Unwrite beschermen mijn SmartMedia-kaart


Oorspronkelijk bedoeld als een vervanging voor de indeling van de diskette veroudering, zijn SmartMedia-geheugenkaarten niet langer vervaardigd en zelden gezien. Hoewel geen nieuwe SmartMedia-kaarten worden geproduceerd, verlangen vele professionele kwaliteit digitale camera's vervaardigd in de jaren 1990 en vroege 2000s dat zij. Als u niet in staat om te schrijven naar een SmartMedia-kaart en ontvangt een foutbericht over de kaart tegen schrijven beveiligd, controleren om te zien of een schrijfbeveiliging sticker in het apparaat wordt gebruikt.

Instructies

1

Draai de kaart zodat de onderkant (geïdentificeerd door een metalen contactpunten) naar u toe gericht. Hieronder het contactoppervlak is een klein rondje. Dit is het gebied voor de SmartMedia-kaart schrijven-beschermen. Als de kaart op dit moment tegen schrijven beveiligd is, is de cirkel bedekt met een glanzende ronde sticker.

2

Schil de circulaire sticker op de onderkant van de kaart. Wees voorzichtig niet te krassen op het oppervlak van de kaart terwijl doen--als krassen of slijtage van de kaart kan oorzaak de circulaire schrijven beschermen gebied om een glans, die op zijn beurt leiden kaartlezers tot kan te gedragen alsof de schrijfbeveiliging sticker waren aanwezig.

3

Plaats de kaart in een kaartlezer of de camera. Met de schrijfbeveiliging sticker verwijderd, de kaart kan worden geschreven met succes.