Hoe uit te nodigen iemand op Twitter

Een van de meest bruikbare delen aan elke social networking applicatie is de sociale component. Voor sociale netwerken om doeltreffend te zijn, hebt je om te weten anderen die de toepassing gebruiken. Dit geldt vooral met Twitter. Gesprek is in de hoofdmap van Twitter. Terwijl u kunnen vinden van nieuwe mensen op Twitter wellicht, kunt u iemand op Twitter die u van een andere instelling kent ook uitnodigen.

Instructies

1

Log in op Twitter van de Twitter homepage.

2

Selecteer "Zoeken & Follow" in het menu bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina.

3

Kies 'Uitnodigen van andere netwerken' als u wilt dat iemand op Twitter die u in uw lijst met contactpersonen in Hotmail, Yahoo! Mail, AOL Mail, MSN Mail of Gmail hebt uit te nodigen. Voer uw e-mail log-in informatie en wachtwoord, en Twitter zal automatisch trek in uw contactpersonen. Als de gebruiker al op Twitter, ziet u deze op het scherm. Als dat niet het geval is, Twitter zal hen een uitnodiging verzenden als u wenst.

4

Klik op "Uitnodigen via E-mail" als u wilt een persoonlijke uitnodiging verzenden naar iemand via Twitter. Voer e-mailadres van de geadresseerde in het vak 'E-mail uitnodigingen verzenden'. U kunt meerdere adressen invoeren in dit vak, gewoon van elkaar scheiden met een komma.

5

Kijk naar de voorbeeld uitnodiging door te klikken op "Hoe zal dit eruit?" Zodra u tevreden bent, klik op "Verzenden".

Tips & waarschuwingen

  • Twitter niet opslaan uw e-mail log-in informatie, en het is volledig veilig deze gegevens zodat Twitter om uw contactpersonen invoeren.