Hoe u tekst nadat het al in Photoshop is opgeslagen

Adobe Photoshop-handelsmerk naam kan beginnen met het woord "foto", maar de software niet het beperken van digitale ontwerpers tot werken uitsluitend met afbeeldingen. Tekst, welke Photoshop labels als "type" is een ander integraal onderdeel van het programma. Gebruik tekst in Photoshop om foto bijschriften, standalone logo's of achtergrondontwerpen te maken. Net als met de Photoshop-afbeeldingen is tekst veranderlijk, zelfs nadat het is opgeslagen, zolang het document in de Photoshop-indeling blijft.

Instructies

1

Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Blader naar de locatie van het bestand.

2

Open het menu "Bestanden van het type" en ga naar een bestandsnaam met een PSD-extensie of de "Adobe Photoshop-afbeelding" of de "Adobe Photoshop-Document", onder of naast de titel. Dubbelklik op het bestand en opent in de werkruimte.

3

Klik op de "Venster"-menu. Klik op "Lagen tonen" om te openen de "Layers" palet, als het nog niet is geopend.

4

Dubbelklik op de tekstlaag te wijzigen, dat wordt gesymboliseerd door een "T" in een wit vak op het "Layers" palet. De tekst wordt gemarkeerd in de werkruimte.

5

De formulering van de tekst wijzigen of gebruik de werkbalk aan de bovenkant van het scherm de tekst geven een nieuw lettertype, de kleur, de grootte of de positie. Klik ergens buiten de tekst op de grijze ruimte van het Bureau om in te stellen van de nieuwe bewerkingen in plaats.

6

Herhaal voor de andere wijzigingen in de tekstlagen in het "Layers" menu.

7

Klik op het menu "Bestand". Klik op "Opslaan als". Typ een nieuwe naam voor het bestand, maar de extensie laat als een Photoshop-bestand, niet een grafische afbeelding. Als Photoshop wordt gevraagd of de afbeelding of het samenvoegen van lagen afvlakken, klikt u op "Nee" Klik op de knop "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Opgeslagen tekst kan alleen worden gewijzigd als het Photoshop-document is opgeslagen in een Photoshop-indeling, die wordt aangegeven door een PSD-extensie. Terwijl de meeste grafische afbeeldingen worden opgeslagen met de extensie afbeeldingen, zoals JPG of GIF, worden deze bestanden "afgevlakt," wat betekent Photoshop combineert alle hun lagen vóór opslaan. Zodra een afbeelding is afgevlakt, opgeslagen en gesloten, is de tekst niet instelbaar.