Hoe u onzichtbaar maken van PowerPoint-notities tijdens presentatiesWanneer een Powerpointpresentatie geeft, wilt u uw notities en de dia's zichtbaar zijn voor u, de presentator, maar onzichtbaar voor het publiek. Om te maken dat gebeuren, waarvan u de naam wilt wijzigen van een aantal instellingen in Windows en een paar in PowerPoint.

Instructies

1

Koppelen van uw computer naar het grote scherm en zet beide. Zorg ervoor dat het scherm is het aanvaarden van input van uw computer, het wijzigen van het invoerkanaal indien nodig.

2

Ga naar het bureaublad van uw computer. Met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Grafische optie," "Output To," "Extended Desktop," "Notebook" en "Digitale televisie." Op dit punt, het behang op uw bureaublad wordt weergegeven op het grote scherm, maar de pictogrammen op het bureaublad moeten worden onzichtbaar.

3

Open PowerPoint en laden van het bestand met uw presentatie. Klik op "Slide Show" en "Instellen" Instellen van alle aspecten van de diavoorstelling die u wilt wijzigen. Klik op "Toon Presenter View" en "OK." "Presenter view" betekent dia's voor het publiek, maar dia's en notities voor u.

4

Klik op "View" en "Slideshow" wanneer u bent klaar om uw presentatie te geven.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw presentatie op een enkele computer, speelt kijken naar de presentatie op hetzelfde scherm als uw publiek en de notities worden zichtbaar niet wilt, gebruikt u de PowerPoint Viewer in plaats van PowerPoint zelf.
  • In Windows geeft "uitgebreid bureaublad" u één lange desktop, de helft van het op één scherm, de helft op een ander. "Display kloon" geeft u twee identieke schermen.
  • De beeldverhouding op het grote scherm misschien klopt niet. U kunt het wijzigen hetzij met behulp van de "Aspect Ratio"-knop op de externe televisie of kunt u het binnen Windows. Met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer en selecteer "Eigenschappen" en "Instellingen." Het dialoogvenster kunt u wijzigen van de schermresolutie en de kleurkwaliteit schermkwaliteit.