Hoe u kunt delen van een evenement op Facebook met HTML

Facebook is een van de meest gebruikte social networking sites, toestaand gebruikers om te maken een lijst van vrienden, foto's en video uploaden en maken en delen evenementen. Gebruikers kunnen vrienden uitnodigen om deze evenementen door middel van een pop-upvenster, maar de service is het beperken van in dat u moet elk van de profielen afzonderlijk selecteren. Gelukkig, is er een Javascript-code waarmee gebruikers alle vrienden tegelijk selecteren bij het delen van de gebeurtenis. Bovendien, toestaan dat verschillende buiten websitediensten Facebook gebeurtenissen te worden gedeeld met alternatieve HTML-codes.

Instructies

Intern

1

Open uw internetbrowser en logboek op uw rekening Facebook.

2

Creƫren van een evenement dat u wenst te delen met uw doelgroep. Controleer of dat alles correct is ingesteld voordat u de nodigt afgeven.

3

Klik op de knop "+ Selecteer gasten uitnodigen" aan de linkerzijde van de Facebook evenementenpagina. Een pop-upvenster met al uw vrienden wordt weergegeven, zodat u elke kiezen uit te nodigen. Echter, dit proces van het afzonderlijk selecteren vrienden neemt heel wat tijd, vooral als u een grote vriendenlijst hebt. Een Javascript is een type HTML-code waarmee de webpagina bepaalde functies uitvoeren.

4

Schuif omlaag op de balk van het venster van de vrienden uit te nodigen totdat alle van de profielen is gebleken. Kopieer en plak de volgende code in uw adresbalk:

JavaScript:Elms=document.getElementsByName ("checkableitems []"); voor (ik = 0; ik < elms.length;i++){if (elms [i] .type = "checkbox") elms[i].click()};

5

Selecteer "Submit" in de rechterbenedenhoek van het venster uit te nodigen om af te ronden deze uitnodigingen nadat het script wijst alle van de zoekprofielen uit te nodigen.

Extern

6

Open uw internetbrowser en ga naar Facebook. Log in op uw account en zoeken naar de specifieke gebeurtenis die u deelt.

7

Klik om een tweede tabblad te openen, dan ga naar de doelgroep website voor het delen van uw Facebook evenement. Websites zoals Blogger, WordPress en Tumblr kunnen gebruikers gemakkelijk gebeurtenis koppelingen delen met korte HTML-codes.

8

Ga naar de website van de post of HTML bewerken vak waar inhoud wordt geboekt. Klik op de knop dat hyperlinks een URL-adres. Deze codes kunnen meestal gebruikers aangepaste tekst moet worden weergegeven in plaats van de koppeling in te voeren. WordPress en Blogger hyperlink HTML ziet eruit als "< een href =" tekst & lt; /a >. & #8221" rel ="nofollow"target ="_blank"> http://facebook.com/event" > tekst & lt; / a >. "

9

Klik op 'Voorvertoning' als de webservice staat. Zorg ervoor dat alles naar behoren is gekoppeld, dan post de desbetreffende gebeurtenis met de HTML-code om deze Facebook-pagina te delen.