Hoe u een werkblad invoegt in PowerPoint 2007

Hoe u een werkblad invoegt in PowerPoint 2007


De reeks van Microsoft Office-programma's kunnen werken in combinatie met elkaar. Gebruikers kunnen Excel-werkbladen invoegen in PowerPoint-presentaties. Eenmaal ingevoegd, kan u het werkblad in PowerPoint-indeling van bestaande gegevens of voeg meer informatie toe.

Instructies

Werkbladen invoegen in PowerPoint

1

Open een Excel 2007-werkblad. Voer de gegevens die u wilt opnemen in het werkblad, die zullen worden opgenomen in de presentatie.

2

Sla het werkblad op uw bureaublad. U kan het bestand opslaat naar een andere locatie wenst u, zolang u niet vergeten de map waarin u het opslaan. U moet deze informatie aan het werkblad invoegen in PowerPoint.

3

Open PowerPoint 2007. Op dit moment moet u het PowerPoint-bestand ook om ervoor te zorgen verliest u niet alle gegevens opslaan.

4

Open naar de dia waarop u wilt weergeven van het werkblad. Klik op 'Insert' in de bovenste navigatiebalk. Kies "Object".

5

Selecteer het keuzerondje dat leest "Create uit bestand." Blader naar uw bureaublad of de map waarin u het werkblad hebt opgeslagen. Selecteer het bestand en klik op 'OK'. De bestandsnaam wordt weergegeven in het venster Object invoegen.

6

Klik op "OK" in het venster Object invoegen. Het werkblad wordt weergegeven in de PowerPoint-dia. Op dit moment kunt u uw werkblad binnen de dia bewerken. De Excel-opties worden weergegeven in het bovenste lint zodat u kunt verder uw werkblad aanpassen.

Tips & waarschuwingen

  • Vul uw werkblad in Excel voordat u het invoegt in PowerPoint. Maar PowerPoint de Excel-functies biedt, maakt het voor het makkelijker bekijken voor het aanpassen van het werkblad in Excel voordat u het invoegt in PowerPoint.
  • Informatie in het werkblad wijzigen nadat het is ingevoegd in PowerPoint, worden de wijzigingen aan uw Excel-bestand niet opgeslagen.