Hoe u een regel invoegt in Word 2007

Hoe u een regel invoegt in Word 2007


Afgezien van Microsoft Word 2007 collectie van tekst bewerkingsfuncties biedt tekstverwerker verschillende tekengereedschappen. U kunt in Word vormtekeningen, geometrische vormen of rechte lijnen toe te voegen aan uw tekstdocument invoegen. Bijvoorbeeld, voeg een regel om de afzonderlijke kolommen of delen van tekst of een lijn tekenen waar u zult handgeschreven informatie op papier.

Instructies

1

Open een Microsoft Word 2007-document.

2

Klik op het "Invoegen"-tab. Klik op "Shapes" in de groep "Afbeeldingen".

3

Klik op het pictogram "Line" onder de "Lijnen" groep invoegen van een rechte lijn. De cursor verandert in een kruis vorm.

4

Klik op de plaats waar u wilt beginnen met de lijn.

5

Verplaats de cursor om de lijn te tekenen. Klik aan het einde van de regel. De lijn zal worden geselecteerd, met twee groene eindpunten.

6

Klik op het tabblad van de "Format" onder "Hulpmiddelen voor tekenen", die alleen wordt weergegeven wanneer een lijn is geselecteerd. Wijzig de regel als u graag met een andere stijl of lijnkleur, of een schaduweffect toevoegen.

7

Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op "Opslaan" het document op te slaan.

Tips & waarschuwingen

  • Als u te typen opnieuw begint, zal de lijn worden uitgeschakeld. Als u wijzigen van de lijn wilt, ga met uw muis overheen totdat u een kruisdraad ziet. Om de regel te selecteren, klik op de tab "Opmaak".