Hoe u een NextBook toevoegt aan een Kindle-Account

De Nextbook tablet maakt gebruik van het Android operating system voor het aandrijven van het apparaat. Amazon's Kindle dienst heeft een Android applicatie beschikbaar, waarmee u uw Kindle boeken lezen op een compatibel apparaat, zoals een Android tablet. Zodra u de Amazon Kindle toepassing op uw Nextbook en meld u aan met de dienst installeert, zult u kunnen kiezen voor dit apparaat rechtstreeks vanuit uw Kindle-account bij de aanschaf van boeken.

Instructies

1

Tik op de knop 'Toepassingen' op uw NextBook. Open Androïde markt. Typ "Kindle" in het zoekvak en tik op het eerste resultaat.

2

Tik op "Install". Tik op de "Accept & downloaden." De Kindle applicatie begint te downloaden en installeren op uw NextBook. U kunt ook downloaden van de toepassing rechtstreeks uit de Amazon Kindle Android applicatie-pagina.

3

Tik op "Open" zodra de app installeert. Geef de gebruikersnaam die is gekoppeld aan uw Amazon.com account. Voer het wachtwoord. Tik op "Registreren". Uw NextBook is geregistreerd bij uw Amazon.com account, inclusief de Kindle-account, als een Android apparaat. Hebt u andere Android-apparaten gekoppeld aan uw Kindle-account, ontvangt u een ander nummer voor de NextBook bij het benaderen van uw Kindle apparaten via uw Amazon.com account. Anders is het de eerste Androïde apparaat.