Hoe u een Mac koppelt aan een SMART Board

Een SMART Board is een interactief whiteboard die meestal voor educatieve doeleinden gebruikt wordt. U kunt het voorbereiden van lessen, schrijf in digitale inkt en sla uw werk met de aanraking van een vinger. Het kan ook worden gebruikt voor zakelijke doeleinden voor interactieve presentaties. SMART Boards werken met een projector van de computer die wordt gebruikt om de afbeelding op uw Mac-scherm projecteren op het SMART Board. Uw SMART Board verbinden met uw Mac is eenvoudig, en duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Sluit één uiteinde van de slimme USB-kabel aan op de USB-poort op het SMART Board, en het andere uiteinde aan op een van de USB-poorten op uw Mac.

2

Sluit de VGA-kabel aan op de Mini-DVI-naar-VGA adapterkabel te vormen een verlengkabel, en sluit de VGA-uiteinde van de kabel van de uitbreiding op de VGA-poort van de computer projector, en het einde van de USB van de verlengkabel op een andere USB-poort op uw Mac.

3

Schakel de computer projector, vervolgens uw Mac. Ga naar het Apple-menu en selecteer "System Preferences".

4

Klik op "Displays" onder het menu "Hardware". Wijzig op het tabblad "Displays" de resolutie 1024 X 624. Selecteer de "Regeling" tabblad en klik op "Mirror Displays".

5

Verplaats de ring op uw computer projector rond totdat de afbeelding de SMART Board past. Pas de scherpstelring op de projector van de computer om een duidelijker beeld te krijgen.