Hoe u een knop invoegt in PowerPoint 2007Engelse eerstejaarsstudenten informeert leraar de vers-faced studenten dat veelzijdige karakters dynamischer en interessanter dan platte karakters zijn. Als u niet dat uw volgende PowerPoint-presentatie zo plat als Shylock in de Merchant of Venice wilt, kunt dan u sommige actieknoppen die dingen mooi bewegen zal. U kunt actieknoppen gebruiken te klikken op een knop in een dia tijdens een presentatie om bepaalde effect te bereiken. U kunt bijvoorbeeld, gaat u verder met de eerste dia of een dia teruggaan. Actieknoppen kunnen worden aangepast om te spelen geluiden of andere programma's, zelfs openen.

Instructies

1

Klik op het tabblad "Invoegen" in PowerPoint en klik op "Vormen". Selecteer een van de shapes in de sectie "Action Button".

2

Kies de instellingen voor de knop in het dialoogvenster dat verschijnt. Gebruik de drop-down menu naast "Hyperlink" om te selecteren van een dia of de diavoorstelling die lanceren zal wanneer de knop wordt geklikt. Klik op "Slide..." of "Slideshow..." om op te geven van één plaats in de presentatie of een aparte diavoorstelling die zal lanceren. Als u wilt dat de knop Klik om te starten van een ander programma op uw computer, klikt u op het keuzerondje naast "Programma uitvoeren". Klik op "OK" wanneer u klaar bent.

3

Een object omzetten in een actieknop met de "Actie"-functie. Klik op het object dat u wilt omzetten in een knop. Klik op 'Insert' en 'Actie'. Kies welke actie zal gebeuren in het dialoogvenster. Klik op "OK". Voer de diavoorstelling door op "F5" te drukken om de functionaliteit te testen uw glanzende nieuwe actieknop.

Tips & waarschuwingen

  • Een dia met inhoudsopgave gebruiken als de eerste dia en gebruik actieknoppen te koppelen uit dat dia naar de rest van de presentatie en de latere dia's in uw presentatie terug naar de inhoudsopgave.
  • Afbeeldingen gebruiken als actieknoppen. Bijvoorbeeld kunt u foto's van verschillende staten te koppelen aan de dia's over de verkoopcijfers voor die Staten toewijzen.